Autor: Admin
Datum objave: 28.01.2012
Komentari:
0,00


JARLONI I GRGIĆ BEZ PLASNAMA

Hrvati bez uspjeha

Hrvatski taekwondo reprezentativci Stipe Jarloni i Filip Grgić zasustavljeni su u kvalifikacijama za Olimpijske igre...

Hrvatski taekwondo reprezentativac Stipe Jarloni zaustavljen je u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za odlazak na olimpijske igre koje se održavaju u ruskom Kazanu.

 

 


Mladi je Kninjanin odlično krenuo u turnir visokom 9:2 pobjedom nad Izraelcom Liranom Malachijem, poveo je i u četvrtfinalnom dvoboju sa 2:0 i 3:1, ali je u posljednjoj rundi posustao. Nezgodan udarac koji je dobio u vrat kao da je poremetio koncentraciju što je Moldavac Rotaru znao iskoristiti. Dva udarca u glavu i još dvije opomene za Jarlonija bile su dovoljne za pobjedu 5:11 i plasman reprezentativca Moldavije u polufinale turnira.
 
U subotu, 28. Siječnja, popravni ispit za hrvatsku mušku reprezentaciju ima aktualni srebrni Europljanin i bivši svjetski prvak Filip Grgić. U kategoriji do 68 kilograma koja je najbrojnija, a možda i najizjednačenija od svih za tri mjesta bori se 21 natjecatelj. Grgić je kao nositelj u prvom kolu slobodan, u drugom kolu čeka pobjednika meča između Slovaka i Čeha dok bi se u polufinalu mogao susresti sa Šveđaninom ili Fincem koji nisu neprolazne prepreke ukoliko Grgić bude na svom nivou.
1954
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije