Autor: TK Jastreb
Datum objave: 03.04.2017


Jastreb 9. put ekipni prvak Hrvatske

U nedjelju je u Imotskom održano seniorsko prvenstvo države u taekwondou na kojemu su seniori Jastreba u pratnji trenera Mateja Škreblina i Dejana Mesarova obranili naslov ekipnog prvaka Hrvatske.

Osvojili su 9. ukupno ekipni naslov seniorskih prvaka Hrvatske s osvojenih 5 zlata, 1 srebrom i 2 bronce, te upisali 21 ekipni naslov prvaka države kroz sve selekcije u 26 godina rada i djelovanja u zapadnom dijelu grada Zagreba. 


Na natjecanju je nastupilo 111 natjecatelja iz 32 kluba. Tkd klub Jastreb ekipni je pobjednik ovogodišnjeg Seniorskog PH u sveukupnom plasmanu seniori/seniorke te u ekipnom plasmanu seniora s 4 od 8 seniorskih prvaka države u muškoj konkurenciji. 

 

U pojedinačnim plasmanima zlatom su se okitili Paola Strašćek -46kg, Luka Horvat -80kg, Jan Marijan Kovačević -54kg, Vedran Golec +87kg i Marko Lipovac -58kg


Srebro je osvojio Hrvoje Šep -87kg koji je ovoga puta nastupio unatoč bolesti i protivljenju stručnog stožera kluba u želji obrane titule prvaka države, dok su brončane medalje osvojili Ana Taslak -62kg i Luka Boban +87kg. 


Za Vedrana Goleca ovo prvenstvo imalo je posebno značenje jer se po 10. puta okrunio naslovom prvaka države u teškoj kategoriji.


Marko Lipovac bio je posebno iznenađenje dana. Svojim debitantskim nastupom u seniorskoj konkurenciji osvojio je zlatno odličje te je proglašen najuspješnijim seniorom na ovogodišnjem PH.


849
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: HTS
Najpopularnije
Najnovije