Autor: Korina Haler
Datum objave: 01.11.2013
Komentari:
0,00


JEDNOSTAVNO DO SAVRŠENE LINIJE

Jednostavno i sretno kroz život

Ponekad je teško naći ideje za nove vježbe. Ne znate od kuda krenuti a financijsko stanje nije vam tako bajno. Ne možete si priuštiti grupni Fitness u nekom studiju. Osuđeni ste na svoju sobu i dosadne vježbe koje su vas učili još u školi...


Zahvaljujući tehnologiji možete svoje vježbanje učiniti zabavnijim ali i učinkovitijim. Jeste li znali da Fitness treneri daju besplatne savjete preko YouTube-a?

Tamo možete naći neke izuzeteno kvalitetne savijete i dobre trenere. Na taj način dobiti ćete možda i kvalitetnije savijete nego u nekom Fitness studiju gdje će vam treninge održavati neki student koji ni sam nije siguran da zna što radi.



Jedina mana „kućnog“ treniranja je što nema nikoga da vas potakne. Teže je raditi sam. Uspijete li posložiti sve kockice u glavi i raditi sukladno sa trenerom koji odrađuje trening na snimci ne možete pogriješiti.

Neki, s druge strane, upravo smatraju da je prednost treniranja kod kuće to što radite sami i nema nikoga da vas dekoncentrira. Neki ljudi se ne osjećaju ugodno dok treniraju u grupi jer se osjećaju kao da ih netko stalno procjenjuje. Iako to skoro nikada nije slučaj no ako se ne možete opustiti u grupi bolje je da onda vježbate sami i uživate u vježbanju. Fitness je doba način rekreacije ali i vrsta zabave pa u njemu treba uživati..

Nemojmo zaboraviti na glazbu. Ona će vas potaknuti na vježbanje i vrijeme će vam brže proći. Ako vježbate sami imate mogućnost odabira glazbe po vašem ukusu pa to možete smatrati još jednom prednošću vježbanja u svoja četiri zida.

Još dobrih savjeta možete pronaći na YouTube-u vezano za prehranu. Ona je od iznimne važnosti ukoliko se odlučite za vježbanje jer bez pravilne prehrane nećete dobiti željene rezultate.


1839
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije