Autor: mi
Datum objave: 10.12.2017


Jelčić: Srce me boli, izgubio sam zbog nedozvoljenih udaraca

Luka Jelčić neutješan je nakon poraza u debiju za Bellator.

28-godišnji Zagrepčanin s dublinskom adresom izgubio je u Firenci nokautom u prvoj rundi od Amerikanca Brandona Girtza. 'Hitman' kaže da je nedozvoljeni udarac u potiljak odgovoran za poraz. Nakon primljenog udarca u stojci koji je pogodio u stražnji dio glave, Girtz ga je udario u potiljak i u parteru na što sudac nije reagirao.


"Ljudi pišu  iz cijelog svijeta ovo što ja sad pisem i pljuju ih jer promoviraju udarce u potiljak. U stojci prvi OK, ali ovaj... Ne sjećam se ničega radi ovoga. Mene srce boli radi ovog poraza. Tako je kako je" rekao je Jelčić za Cro Ring.

"Hvala vam svima na podršci i svim porukama koje ste mi poslali, od mojih suboraca, prijatelja i obitelji, do svih koji me poznaju ili cijene moj rad. Dobio sam dva udarca u potiljak i od tog trenutka sam se borio na autopilotu, tako je kako je, ne očekujem milost niti ju dajem, iz bitke izlazim sa štitom ili na njemu, i to se nikad neće promjeniti. Veliko HVALA mojem lojalnom timu sponzora na njihovoj podršci koja mi čini život lakšim dok radim ono kaj volim. Uzet ću vrijeme za odmoriti tijekom blagdana s mojom zaručnicom i našim obiteljima i vratit ću se bolji kao što sam to i prije uvijek radio" napisao je na Facebooku.


908
Kategorije: MMA
Tagovi: Luka Jelčić
Najpopularnije
Najnovije