Autor: mi
Datum objave: 22.10.2018


Jones: Ako me i dalje želite zvati varalicom vi jednostavno ne želite priznati da sam prilično dobar

Jon Jones gostovao je na JW Raw Showu.

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji branio se od tvrdnji da je varalica poslije dva pada na doping testu.


Jones se nakon isteka suspenzije vraća na borilište 29. prosinca u borbi za upražnjeni naslov. Po drugi će se put boriti protiv Šveđanina Alexandera Gustafssona.

"Siguran sam da sam se tijekom karijere borio s protivnicima koji su bili na steroidima i neću spominjati imena, ali očigledno su bili na steroidima kad su se borili protiv mene i opet su izgubili. Steroidi vam ne daju inteligenciju, ne daju vam tajming, ne daju vam strategiju, ne daju vam srce, ne daju vam ni hrabrost da izađete na borilište. Jedino što vam daju je brži oporavak" izjavio je Jones.


"Ljudi koji govore protiv mene govore to samo zato jer mi ne žele odati dužno priznanje. Zato jer je u prvom slučaju dokazano, zapravo u oba slučaja je dokazano da što god se nalazilo u meni količine su bile toliko male da ni na koji način nisu mogle utjecati na moju izvedbu ni u pozitivnom ni u negativnom smislu."


"Dva puta kada sam bio pozitivan na zabranjena sredstva radilo se o tako malim količinama da to ne može utjecati na izvedbu."

Jones je za prvi pad na doping testu okrivio pilule za potenciju. Dodao je da mu nikakva nedozvoljena sredstva ne bi pomogla tijekom njegove vladavine poluteškom kategorijom od 2011. do 2015. i da nemaju nikakve veze s nokautom high kickom u revanšu s Cormierom, koji je naknadno poništen.

"Dokazano je u situaciji za pilulama za pimpek da se radilo o pogrešci. Tko uzima pilule za potenciju i očekuje da će se bolje boriti? Nitko. Pronašli smo kompaniju, pronašli smo upravo takve pilule, naručili ih i pilule su došle sa sastojcima koji nisu trebali biti unutra. Ali, radi se o tako malim količinama da se odnjih nećete boriti ni bolje ni lošije."


"U drugoj situaciji iz USADA-e su mi rekli: Količina steroida koju smo pronašli u tvom tijelu Jone je kao da u olimpijski bazen baciš prstohvat soli. Radilo se o tako maloj količini da je jasno da se radi o slučajnosti. Jasno je da i to nije pomoglo da nokautiram Daniela Cormiera."


"Za sve koji govore: Mora da je varao. OK, ako i nakon ovoga što sam rekao me i dalje želite zvati varalicom vi jednostavno ne želite priznati da sam prilično jebeno dobar u onome što radim."





Foto: Gary A. Vasquez
851
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, doping
Najpopularnije
Najnovije