Autor: mi
Datum objave: 16.02.2020


Jones: Blachowicz zaslužuje borbu za naslov protiv mene

Jon Jones vjeruje da je Jan Blachowicz zaslužio borbu za prvaka protiv njega.

36-godišnji Poljak desnim krošeom u prvoj rundi nokautirao je Coreya Andersona i prekinuo njegov niz od četiri pobjede.

Uoči borbe s Dominickom Reyesom Jones je izjavio da priželjkuje Andersona kao posljednjeg protivnika prije dizanja u tešku kategoriju.


No, to se promijenilo jer je Blachowicz došao do 7. pobjede u zadnjih 8 borbi. Jedini poraz u periodu od kraja 2017. do danas doživio je od Thiaga Santosa koji je upravo pobjedom protiv bivšeg KSW-ovog prvaka došao do borbe za pojas protiv Jonesa.

Čim je nokautirao Andersona Blachowicz je kroz kavez pogledao u smjeru Jona Jonesa u publici i izazvao ga na dvoboj.




“Bila je to sjajna borba. Mislim da je Blachowicz odradio vraški posao. Njegov boks izgleda sjajno. Corey Anderson mi se večeras činio spor. Nešto nije štimalo. Izgledao je sporije i više je oklijevao s rušenjima. Iskreno, mislim da ga je više brinulo to da bi se mogao boriti sa mnom nego borba s Janom Blachowiczem i to je razmišljanje još jednom donijelo dragocjenu lekciju da ne zanemarujete nikoga. Mislim da ga je malo spustio na zemlju” rekao je prvak u poluteškoj kategoriji novinarima nakon priredbe u Rio ranchu.


„Jan već neko vrijeme izgleda sjajno. Način na koji je nokautirao Lukea Rockholda. Način na koji je upravo nokautirao Coreya Andersona. Mislim, obojica od spomenutih nisu poznati po tome da mogu primiti udarac, ali Jan povlači obarač i pogađa teškim udarcima. Mislim da stvarno zaslužuje borbu.”

Jones nije zaboravio ni na Reyesa. Kaže da nema ništa protiv revanša, ali nije mu jasna navodna kontroverza oko bodovnih kartica za njihovu borbu.

„Definitivno bih to razmotrio. Kako bi došlo do revanša s Dominickom Reyesom treba održati još samo par sastanaka s UFC-om kako bi to ostvarili. Ali i ako se ne budemo ponovno borili to je u redu.”

„Mislim da sam dobio borbu. Definitivno sam dobio 3., 4. i 5. rundu. Ljudi su puno kritizirali suca koji mi je dao 2., 3.,4. i 5. rundu. Mogu razumjeti zašto je tako odlučio. Ojsećam se dobro u vezi te borbe, Na kraju, moj posao je samo boriti se. Ja ne mogu kontrolirati što suci vide ili kažu, ali mislim da su donijeli ispravnu odluku.”

706
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones
Najpopularnije
Najnovije