Autor: mi
Datum objave: 22.12.2019


Jones: Htio sam borbu s Miočićem, ali umjesto toga imamo Stipe-DC 3

Jon Jones već nekoliko godina spominje mogućnost podizanja u tešku kategoriju.

No, to se neće dogoditi u sljedećoj borbi jer 32-godišnji Amerikanac 8. veljače u Houstonu brani naslov prvaka u poluteškoj kategoriji protiv Dominicka Reyesa (12-0, 6-0 UFC).


Kaže da je bilo po njegovom da bi se borio s prvakom u teškoj kategoriji Stipom Močićem.


"Pokušavao sam doći do borbe sa Stipom Miočićem. Mislio sam da bi se to moglo dogoditi, ali umjesto toga imamo Stipe-DC 3" izjavio je Jones na press konferenciji za UFC 247.

 

"U tom trenutku bio sam spreman prijeći u tešku kategoriju i ukrstiti rukavice s velikim momcima. Nakon borbe s Thiagom Santosom bio sam voljan prijeći u tešku kategoriju. Hrvam sa svojim bratom cijelog života. Tijekom cijele karijere sam se dobro nosio s velikim momcima poput Andreja Arlovskog i Alistaira Overeema s kojima sam trenirao. Sa 109 kilograma krećem se jednako dobro kao i u poluteškoj kategoriji. Shvaćam da moju raznovrsnost većina teškaša nema. Ne rade stvari koje ja radim - iz okreta, leteća koljena i takve stvari. Osjećam se stvarno dobro."


"Ne bi me iznenadilo da se to dogodi u 2020. Nedavno sam bio na 109 kilograma. U ovom trenutku živim sa svojim nutricionistom i izgradio sam dvoranu za trening u svojoj garaži. Osjećam se jako, jako dobro. Imam 105 kila i isklesane trbušnjake."


Ipak, prvo ga čeka Reyes.


"Izabrao sam Dominicka zato jer se čini da je on najbolji od svih mojih izazivača. Spreman sam pokoriti svijet."



2112
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije