Autor: Admin
Datum objave: 24.09.2011
Komentari:
5,00


JONES ILI RAMPAGE?

Tko će pobjediti

U blagoj prednosti nad Jonesom Rampage će morati tražiti priliku nakon pogreške protivnika, tko li će pobjediti..

 

Čovjek koji je skinuo s trona velikog Chucka Liddella će pokušati još jednom srušiti prvaka u poluteškoj kategoriji, ovog puta mladog Jona Jonesa. U to vrijeme je Chuck Liddell je bio u najboljoj formi a prije Jacksona je imao sedam uzastopnih pobjeda i bio je veliki favorit. Jackson je u borbu ušao bez kalkulacija i nokautirao protivnika.

 

Prema današnjem stanju boraca povijest se ponavlja samo je umjesto Chucka Liddella Jon Jones na tapeti ali ne mora značiti da će završiti isto.

 

 

 

Jones svakako ima prednost nad Jacksonom u dužini ekstremiteta i pokušati će to iskoristiti, dok će s druge strane Rampage više ulaziti unutra i pokušati teškim udarcima rušiti Jonesa.

Jackson je uvijek bio strpljiv kad je borba u pitanju, čekao je pravi trenutak i onda napao. Ono što je svakako činjenica jest da Jackson ukoliko želi pojas ne smije napraviti pogrešku jer se još nikada dosad nije susreo s protivnikom koji je u takvoj prednosti nad njim.

 

Jones ima mnogo načina za pobjedu, podjednako je dobar u stan up-u, kao i u parteru.

2685
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Rampage Jacskon, Jon Jones, UFC 135
Komentari
# 4 Dana 27.09.2011 - 20:08 bg-za-zg ... je rekao/la:
munze je bio u pravu..respect
 
# 3 Dana 24.09.2011 - 22:45 bandog ... je rekao/la:
ne bi i ja bas tako siguran bio da jones to dobiva od sale,rampage je vrlo iskusan borac,koji se je borio sa velikim imenima u poluteskoj kategoriji,jones je sigurno veliki talent bez ikakvog dvoma to sto je pobijedio shoguna ne znaci da ce pobjediti i rampaga,jer rampage i shogun su dva razlicita borca sa drugacijima stilima borbe,a znamo kako je u tom sportu neko nekome lezi, drugome ne lezi ali u svakom primijeru mislim da ce biti vrlo zanimljiva borba, pa nek pobijedi bolji
 
# 2 Dana 24.09.2011 - 21:29 alex ... je rekao/la:
nebi se bas kladio na jones-a !! svasta se moze desit al mislim da je jones jos zelen za ove akcije nebi on ni u ludilu dobio shoguna da nije bio tako kako je bio razjeban to zna cijeli svijet i ufc!! i nhezelim rec da jones kanta dobar je , ali??
 
# 1 Dana 24.09.2011 - 14:50 ZEMUNSKI KLAN ... je rekao/la:
JONES DOBIVA OVO KAO OD ŠALE
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije