Autor: mi
Datum objave: 25.03.2019


Jones: Miočić zaslužuje revanš s Cormierom

Jon Jones još je jedan od onih koji misle da Stipe Miočić zaslužuje revanš s Danielom Cormierom.

DC je nokautirao Miočića prošlog srpnja u prvoj rundi njegove četvrte obrane naslova UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji. Američki teškaš hrvatskog podrijetla od tada se nije borio i čeka revanš, dok je 40-godišnji Cormier u studenom svladao Derricka Lewisa i čeka borbu s Brockom Lesnarom.

"Mislim da zaslužuje. Znate, Stipe je napravio toliko toga za tešku kategoriju. Bio je uzbudljiv. Puno borbi je završio nokautom. Siguran sam da s obzirom da je borba tako brzo završila i nije stigao pokazati što može da se osjeća pokradenim. I bilo bi sjajno vidjeti taj revanš" izjavio je UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji u intervjuu s Helen Yee.


Jones je dva puta pobijedio Cormiera u poluteškoj kategoriji s tim da mu je posljednja pobjeda oduzeta zbog pada na doping testu. UFC želi da se s DC-em sljedeći put bori u teškoj kategoriji, a 'Bones' je rekao da ako je to ono što žele da će ih to koštati.

"Ako fanovi tako jako žele vijdeti moju borbu s njim u teškoj kategoriji UFC će to morati dobro platiti. Ako to ne naprave zauvijek će ostati pitanje što bi bilo kad bi bilo. Ja sam 2-0 protiv njega i nemam što dokazivati. Ako žele da se žrtvujem i kao manji borac borim s njim u teškoj kategoriji morat će to platiti. Pritisak je na Danielu. Ja sam najveći borac ove generacije. I on to zna. I fanovi to znaju."


676
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije