Autor: mi
Datum objave: 30.07.2017


Jones: Mislim da je Stipe relativno nepoznat široj publici. To ne bi bila prava superborba po meni

Jon Jones na press konferenciji nakon UFC-a 214 objasnio je zašto ga zanima superborba s Brockom Lesnarom, a ne dvoboj s prvakom u teškoj kategoriji Stipom Miočićem.

Sa sportskog stajališta borba s Miočićem imala bi puno više smisla od one s Lesnarom koji se još jednom umirovio nakon pobjede nad Markom Huntom i dopinškog skandala. No, po njemu, s financijskog možda i ne bi.


"Mislim da ako ću prihvatiti borbu u teškoj kategoriji to mora biti protiv nekoga tko ima smisla za mene o moje trenere. Trenutno, Stipe izgleda iznimno impresivno. I vjerujem kada se bore iznimno nadareni veliki tip i iznimno nadareni mali tip karte su poslagane u njegovu korist. Ne bojim se nijendog čovjeka, ali napadam s razlogom. Mislim da je Stipe relativno nepoznat široj publici. To ne bi bila prava superborba po meni.”



“Conor McGregor mi je bio velika inspiracija. Pokazao je meni, koji sam bio na vrhu ovog sporta godinama, pokazao mi je da su ogromne zarade moguće. Nikad nisam ni pomišljao da ću vidjeti da borci zarađuju po 70 milijuna dolara ili koliko će već zaraditi protiv Mayweathera. Inspirirajuće je vidjeti da je to moguće i to je McGregor učinio za mene.”


“Osjećam se kao novi prvak. Ovo je vrijeme da počnem ispočetka i budem prvak kakvog fanovi zaslužuju. Osjećam da najbolje tek dolazi. S 30 godina osjećam da sam na mentalnom I fizičkom vrhuncu. Osjećam da su najbolje godine još preda mnom. Mislim da će biti vrlo strašno saznanje za puno poluteškaša da sam i dalje najmlađi u kategoriji i bit ću tu dugo vremena.”




Foto: USA Today

3238
Kategorije: MMA
Tagovi: Brock Lesnar, Jon Jones, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije