Autor: mi
Datum objave: 29.05.2020


Jones: Neka me UFC otpusti, siguran sam da će neki promotor biti sretan da me uzme

Jon Jones ne popušta u sukobu s predsjednikom UFC-a kojeg je nazvao lažovom.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena je javno zatražio meč protiv Francisa Ngannoua, što bi mu bio i debi u teškoj kategoriji.

Nakon što je Dana White izjavio da je svaka pomisao na održavanje te borbe propala kad je aktualni prvak u poluteškoj kategoriji zatražio da bude plaćen kao Deontay Wilder, i da ima poruke koje to dokazuju, Jones se još jednom obratio javnosti preko Twittera.

“Nemoj biti jebeni lažov, moja reputacija je i ovako dosta narušena. Nikad nisam tražio brojke koje ima Deontay Wilder. A kako bi bilo s obzirom da on zarađuje 30 milijuna da se nađemo na pola tog iznosa. Budući da si rekao da sam najveći svih vremena i sve to”.

“Ja ne zarađujem ni poovicu onoga što Deontay Wilder zarađuje. Ako je moja reputacija razlog zbog kojeg me toliko potcjenjuješ, samo dajte, oslobodite me mog ugovora s UFC-om. Siguran sam da će negdje neki promotor biti sretan da me može uzeti”.


“Zarađujem li više od 5 milijuna po borbi, zarađujem. Trebam li se držati te brojke i za superborbe. Ne. Ako se ne slažete sa mnom onda se jednostavno ne razumijete u biznis. Sigurno nisam tražio 30, nikad nisam ni izbacio broj”.

“I kad bih se htio uspoređivati s drugima, usporedio bih se sa svojom braćom. Iz prve ruke vidim kako se NFL odnosi prema svojim šampionima. Postoji velika razlika. Tijekom cijele karijere sam držao usta zatvorenima”.


Oba Jonova brata su igrala američki nogomet profesionalno u NFL-u. Chandler je još uvijek aktivan, dok se Arthur umirovio.


1753
Kategorije: MMA
Najpopularnije
Najnovije