Autor: mi
Datum objave: 23.04.2019


Jones: Nema isprike za Khana. Ja kad uđem u ring iz njega me ako ne pobijedim mogu samo iznijeti

Iako se i očekivalo da Terence Crawford neće imati prevelikih problema s Amirom Khanom njihov meč ipak je završio razočaravajuće.

Britanac je predao meč u šestoj rundi jer nije mogao nastaviti nakon niskog udarca. Službeno meč je prekinuo njegov trener Virgil Hunter, a Khanovi komentari poslije meča nisu pomogli.

Britanac se našao u  nokdaunu u prvoj rundi.

"Borba se okretala, sto posto. Vidio sam da Crawford usporava, peta runda mu je bila jedna od najgorih. To je strategija. Kako možete udariti nekoga tako nisko? Taj niski udarac je bio gori od nokdauna. Neću reći da je Virgil donio lošu odluku. On nije želio da nastavim ako se potpuno ne oporavim. Ja sam sretan. Mogu odmah dogovoriti novu veliku borbu ako budem morao."


Trener Teddy Atlas ovako je porkomentirao njegov potez: "Khan se zna dovesti u situaciju za zaraditi veliki novac i zaradio je, ali na štetu publike koja daje taj novac."

Kritikama se pridružio i slavni Roy Jones Junior.

"Amir Khan je odustao. Volim Amira. Volim ga zbog njegove srčanosti, kao amater je napravio puno stvari zbog kojih sam bio uzbuđen. I mislim da je sjajan borac. Ali kada odustanete nema oprosta. U boksu... Zato mene ljudi uvijek kritiziraju zašto ne prestanem boksati. Ja kad uđem u ring iz njega me mogu samo iznijeti. Ne želim izaći iz ringa na nogama ako sam izgubio. Iznesite me."

"Ja želim dati sve ili neka mi uzmu sve. Nisam sretan ako izgubim meč i stojim na nogama. Jednostavno nisam sretan s tim. Prekršaj me nikad ne bi zaustavio u borbi. Osim ako bi mi tim prekršajem slomili jagodičnu kost ili ako bi se dogodilo nešto što bi ostavilo trajne posljedice cijeloga života. Niski udarac neće ostaviti posljedice za cijeli život."

727
Kategorije: Boks
Tagovi: Amir Khan, Roy Jones Jr., Terence Crawford
Najpopularnije
Najnovije