Autor: mi
Datum objave: 03.02.2020


Jones: Reyes je premlaćivao kante i umislio si da je među najboljim sportašima na svijetu

Jon Jones (25-1-1NC, 19-1-1NC UFC) smatra da njegov idući protivnik živi u zabludi.

UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji ovog vikenda u Houstonu brani naslov protiv neporaženog Dominicka Reyesa (12-0, 6-0 UFC).

30-godišnji Reyes sa samo 6 borbi u najjačoj MMA promociji ima puno manje iskustva od svog protvnika.

U UFC debiju u lipnju 2017. pobijedio je Joachima Christensena, pa zatim Jeremyja Kimballa (rear-naked choke), Jareda Cannoniera (TKO), OSP-a (jednoglasna odluka), Volkana Oezdemira (podijeljena odluka) i u zadnjoj borbi prošlog listopada u prvoj je rundi nokautirao bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji Chrisa Weidmana.

“Borio se s hrvačima, borio se s udaračima, ali nikad se nije borio sa sportašima” rekao je Reyes o dugogodišnjem prvaku.

Jones mu je odgovorio analizirajući njegovu prethodnu sportsku karijeru u kojoj se nadao da će doći do NFL-a i svoje protivnike.


“Dominick Reyes, jedan od najvećih sportaša u povijesti Apple Valleya. To što je velika riba u maloj bari mu je stvarno udarilo u glavu.”


“Premlaćivao je kante i umislio si da je među najboljim sportašima na svijetu. Da je tako opasan osvojio bi prvenstvo države Kalifornije u hrvanju, bio bi u Diviziji 1. Bar bi upao u momčad za treninge neke NFL momčadi. Ovaj čovjek je u potpunoj zabludi.”


"Ovo je jedna od najvežih gluposti koje sam čuo."


„DC je nastupio u NCAA finalu i na Olimpijskim igrama, OSP je igrao nogomet u Diviziji 1, Bader je aktualni dvostruki Bellatorov prvak, Vitor je ludo brz i eksplozivan, Lyoto udara od svoje 5 godine, Glover je bio u nizu od 20 pobjeda, ali pretpostavljam da nitko od njih nije sportaš.”



1379
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones
Najpopularnije
Najnovije