Autor: mi
Datum objave: 04.02.2020


Jones: Više puta sam osjetio da suci nisu na mojoj strani. Ali, Božja volja je Božja volja i zato nije bitno tko je sudac

Dominick Reyes izjavio je da će upozoriti suca na praksu Jona Jonesa da protivnicima gura prste u oči.

Neporaženi Reyes ovog će vikenda izazvati prvaka u poluteškoj kategoriji.

Jones, s druge strane, smatra da suci više puta nisu bili na njegovoj strani.


“Nisam uputio nikakve zahtjeve sucima, ali imao sam neke situacije s njima. Osjetio sam da neki momci nisu bili na mojoj strani u ringu. Neću reći njihova imena jer im ne želim davati pažnju. Ali, unatoč tome sam našao način ne samo da pobijedim, već i da prekidom dobijem te borbe.”

John McCarthy. Osjećam da je njegova energija bila vrlo negativna kad sam se borio s Vitorom Belfortom. Pronašao sam način da završim borbu.”

U borbi 2012. Belfort je bio blizu da porazi Jonesa polugom na ruci, ali Amerikanac je uspio pobijediti i u tom meču prisilivši Brazilca na predaju americanom u četvrtoj rundi.





“Osjetio sam i energiju od, neću mu reći ime (Mike Beltran), njegova energija u drugoj borbi s Alexanderom Gustafssonom. Osjetio sam da mi sudac šalje nekakvu čudnu energiju i u backstageu i u kavezi, ali završio sam i Gustafssona.”


“Na kraju, osjećam da je ovo što radim u Božjim planovima. Nije bitno koje trenere imam ja, koje trenere Dominick ima, tko je sudac, ništa od toga nije bitno. Božja volja je Božja volja i zato nije bitno tko je sudac.”


“Ja se borim tako kako se borim. Puno hvatam za ruke i tijekom godina sam slučajno par puta pogodio nekoga prstom u oko. Ali, ako vi mislite da sam trenirao gurati prste ljudima u oči, mislim, razmislite malo koliko suludo to zvuči.”

482
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones
Najpopularnije
Najnovije