Autor: mi
Datum objave: 26.03.2017


Jorge Linares u revanšu izdominirao Crollu

Jorge Linares (42-3, 27 KO) po drugi je put u Manchesteru pobijedio Anthonyja Crollu (31-6-3, 13 KO) i obranio WBA naslov u lakoj kategoriji koji je osvojio protiv Engleza prošle godine.

31-godišnji boksač iz Venezuele pobijedio je uvjerljivo nakon 12 rundi na bodovnim karticama svih sudaca - 118-109.


'El Nino de Oro' u sedmoj je rundi rušio Crollu. Sada cilja na meč za ujedinjenje s WBC-ovim prvakom Mikeyom Garcijom i dvoboj s WBO prvakom u superperolakoj kategoriji Vasylom Lomachenkom.


"Garcia je borba koju zaista želim zato jer je on vrlo dobar borac, vrlo dobar prvak i najvažnije neporažen je. Imao bih svu potrebnu motivaciju da mu uzmem taj neporaženi skor. Lomachenko je jako, jako dobar borac, vrlo brz borac, vrlo inteligentan. Ali, osjećam da sam brži. On se bori iz jako dobrih kuteva, ali mislim da ja mogu pokazati stvari koje nije prije vidio sa svojim kutevima i brzinom. Nadajmo se da će se podići na 61.2 kilograma i da ćemo Ismael Salas i ja pripremiti plan za pobjedu protiv njega".


"To su borbe u kojima se vidim pobjednikom. Jesam li u stanju pobijediti Mikeya Garciju i Vasyla Lomachenka? U ovom trenutku ih mogu pobijediti obojicu" izjavio je Linares nakon pobjede u Manchesteru.



Foto: Lee Smith

1061
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WBA
Najpopularnije
Najnovije