Autor: mi
Datum objave: 23.03.2015


Josh Barnett brani naslov na Metamorisu, nastupa i Jeff Monson

Josh Barnett 9. svibnja na Metamorisu 6 u Los Angelesu branit će naslov prvaka u teškoj kategoriji.

"Warmaster" je titulu osvojio  submitavši Deana Listera, a sljedeći protivnik mu je trostruki IBJJF no gi prvak i pobjednik ADCC-a 2013. u apsolutnoj kategoriji Roberto "Cyborg" Abreu.

Abreu je nastupio već jednom na Metamorisu i pobijedio Brendana Schauba sudačkom odlukom. Nakon oštro kritiziranog Schaubovog nastupa u kojem je izbjegavao borbu promijenjena su pravila i do pobjede se može doći samo prisiljavanjem na predaju.

U co-main eventu Chael Sonnen vraća se na Metamoris kako bi odmjerio snage  s bivšim Strikeforceovim prvakom Renatom "Babaluom" Sobralom, koji je pobijedio Sonnena submissionom u MMA meču 2005. godine. Babaluu je ovo debi na ovom natjecanju, dok je Sonnen u svom prvom nastupu poražen od Andrea Galvaa.

Još jedan UFC-ov veteran, Joe Lauzon imat će svoj Metamoris debi u svibnju. J-Lo će se boriti s učenikom Marcela Garcije, Dillonom Davisom. Lauzon se u MMA-u bori u lakoj kategoriji, a ovaj meč će se održati do 77 kilograma.

Šesterostruki svjetski prvak u bjj-u i dvostruki pobjednik ADCC-a Alexandre Ribeiro vraća se u meču s Keenanom Corneliusom.

Na Metamorisu 6 pojavit će se i bivši izazivač za UFC-ov naslov i dvostruki ADCC prvak Jeff Monson. "Snowman" će se boriti s pobjednikom Road To Metamoris turnira.




Metamoris 6:


Josh Barnett vs. Roberto Abreu
Chael Sonnen vs. Renato Sobral
Joe Lauzon vs. Dillon Davis
Alexandre Ribeiro vs. Keenan Cornelius
Roberto Satoshi vs. Clark Gracie
Jeff Monson vs. RTM pobjednik






1200
Kategorije: Ostali
Tagovi: Josh Barnett, Chael Sonnen, Jeff Monson, BJJ, Joe Lauzon, Metamoris
Najpopularnije
Najnovije