Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


JOSH BARNETT vs. PEDRO RIZZO

Barnett će po drugi put u ring s UFC-ovim veteranom Pedrom Rizzom koji ga je nokautirao 2001 godine. Barnett je na pobjedničkom putu i jedva čeka borbu s Rizzom. Njih dvojica će se boriti na prvom događaju novoosnovane MMA organizacije Affliction. Njihova debitantska priredba održati će se 19. srpnja pod naslovom „Golden Boy Affliction: Banned“ (Zabranjeno) iz razloga što je UFC i EliteXC zabranio borcima da nose odjeću istoimene marke na njihovim priredbama. Na istom eventu kao glavna borba večeri bit će svakako sraz dvojice teškaša, najboljeg MMA borca današnjice Rusa Fedora Emelianenka i bivšeg UFC-ovog prvaka Tima Sylvie.

Barnettov protivnik Pedro Rizzo je brazilski MMA borac i UFC-ov veteran koji iza sebe ima 23 borbe. Za sebe kaže da je stijena, a zadnju borbu je odradio u rujnu prošle godine kada je deklasirao Jeffa Monsona nokautom u trećoj rundi. Rizzova i Barnettova prva borba je završila u korist Rizza kad ga je 30 sekundi prije kraja druge runde poslao na pod nakon čega se Barnett nije digao. Rizzo je i četiri puta bio brazilski muay thai prvak a njegov profesionalni rekord u borbama po K-1 pravilima je iznenađujući, ostvario je čak 31 pobjedu bez poraza s jednim neriješenim ishodom. U 31 pobjedi nokautom je završio čak 30 borbi.

Barnett je već duže vrijeme u iščekivanju ove borbe, uzbuđen je i jedva čeka ulazak u ring. Barnett se prvo mora koncentrirati na borbu s Jeffom Monsonom koja će se održati sljedeću subotu u Japanu na SENGOKU II, a zatim kreće u revanš s Rizzom. „Borit ću se s njim po drugi put i nokautirat ću ga!“ – izjavio je Barnett na radiu MMAWeekley.

1414
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije