Autor: Admin
Datum objave: 24.07.2011
Komentari:
3,00


JOSH BARNETT ŽELI NASLOV U STRIKEFORCEU

Ne žuri se u UFC

Američki MMA borac Josh Barnett se ne želi još uvijek u UFC, ali kad dođe želi borbu s Cainom Velasquezom..

 

Bivši UFCov prvak u teškoj kategoriji Josh The Warmaster Barnett će se suočiti s Segeijem Kharitonovim u polufinalnom meču Strikeforce GP-a, koji će se održati u US Bank Areni u Cincinnatiju u Ohiou.

 

33-godišnji borac iza sebe ima 35 MMA borbi, zadnji njegov nastup u UFC-u je bio 22. ožujka 2002. godine kada je porazio Couturea tehničkim nokautom i postao novim UFC-ovim prvakom, ali je zbog pada na doping testu isti mu bio oduzet.

 

Hoće li se Barnett vratiti u UFC? Nekoliko je puta UFC predsjednik Dana White izjavio kako ne želi da se Barnett više ikada bori u UFC-u (čovjek koji je uništio Affliction). Sudeći prema fotografijama s UFC-ovog „summita“ White i Barnett su čini se zakopali ratnu sjekiru i na pomolu je nova suradnja.

 

-          Želim osvojiti naslov u Strikeforceovoj teškoj kategoriji. Zbog toga sam ovdje, i kako ja gledam stvari to je logičan zaključak svega ovoga Želim nositi visoko pojas i boriti se sa svim izazivačima –rekao je Barnett.

 

Međutim ukoliko bi Barnett dobio priliku protiv Velasqueza ali protiv nekog drugog prvaka koji bi tada bio aktualan, smatra da bi to bila odlična prilika i vjerojatno bi razmislio o povratku u UFC.

2738
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Strikeforce, Cain Velasquez, Josh Barnett
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije