Autor: mi
Datum objave: 05.03.2019


Joshua: Kad završim karijeru bit ću potpuno drugačiji od Lennoxa Lewisa. Kad završim želim širiti pozitivu

Lennox Lewis najglasniji je kritičar Anthonyja Joshue.

Posljednji neosporni prvak u teškoj kategoriji krivi svog sunarodnjaka za propast pregovora za borbu s WBC-ovim prvakom Deontayom Wilderom, a vjeruje da AJ izbjegava borbus  Amerikancem i Tysonom Furyjem.

 

Joshuin promotor Eddie Hearn prokomentirao je da je bivši prvak samo ljubomoran na novu boksačku zvijezdu koja puni nogometna stadione u Britaniji.


Sam Joshua je prvi put progovorio o toj temi i rekao da kada njegovo vrijeme prođe da će se nositi drugačije.


"Iskreno, nisam ih vidio, ali po onome što čujem on nema ništa pozitivno za reći. Njegove izjave nisu izvađene iz konteksta jer su snimljene na kameri. Ali, kad sretnete nekoga licem u lice oni nemaju ista razmišljanja koja su imali pred upaljenim kamerama. Da se sretnemo licem u lice vjerojatno bi bilo drugačije" izjavio je Joshua za IFL TV.


"Ja kad završim s boksom želim govoriti samo lijepe, pozitivne stvari o drugim teškašima koji ruše moje rekorde, koji ostvaruju veće uspjehe od mene i kreću svojim putem kroz boks. Ja neću slijediti put Lennoxa Lewisa, a ni Wilder ili Fury ili Povetkin ili Vladimir također neće ili nisu slijedili njegov put. Po mom mišljenju, on je radio svoju stvar i to je bilo dobro za njega, ja imam svoje i ono što je dobro za mene. Trebali bi pokazati poštovanje zbog toga, a ne biti zavidni. Ne želim reći ljubomorni."


"Ja kad završim želim širiti pozitivu, pokazati poštovanje novim klincima ako im ide dobro bez obzira na to kojim putem idu. Ako trebaju moju podršku bit ću tu, ništa više, ništa manje."

882
Kategorije: Boks
Tagovi: Lennox Lewis, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije