Autor: mi
Datum objave: 02.12.2019


Joshua: Usvojio sam neka od učenja Vladimira Klička

Anthony Joshua i Vladimir Kličko razvili su odnos mentora i učenika.

30-godišnji Britanac poslušao je savjete umirovljenog kolege i uoči nadolazećeg revanša s Andyjem Ruizom u Saudijskoj Arabiji iduće subote.


AJ će u revanšu s Meksikancem pokušati vratiti WBA, WBO, IBF i IBO naslove svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koje je izgubio u lipnju.


Kličko se umirovio 2017. nedugo nakon poraza od Joshue pred 90 000 gledatelja na stadionu Wembley.

Ukrajinac i Britanac nakon borbe su postali prijatelji i Joshua kaže da zna nazvati starijeg kolegu za savjet.

“Kličko mi govori puno stvari. Vlad je definitivno bio ispred svih drugih. On je discipliniraniji od mene, veći je diplomat” kaže Joshua.

“Davao mi je savjete o prehrani i treningu i o tome  možda ljudi pričaju kad vide promjene na mom tijelu. Možda zato jer sam usvojio neke od njegovih učenja moja težina bi mogla oscilirati.”


“Ništa mi ne nedostaje od kad nisam prvak. Oduvijek sam govorio da pojas ne bi nikada trebao definirao čovjeka. Ja sam hodao kao prvak i prije nego sam osvojio pojas.”

“Ovo je borilački sport. Gepard nakon jednog poraza neće izgubiti svoje šare. Kad je riječ o boksu mi se ne igramo, ozbiljni smo i nakon poraza sam imao vremena razmisliti. Sada moram sebi dokazati neke stvari. Želim biti ozbiljniji jer idem na iduću razinu.”
1506
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije