Autor: mi
Datum objave: 18.04.2020


Joshua: Veći sam muškarac od Wildera. On je ono što bi rekli kuja

Nakon što je Andy Ruiz iznenađujuće pobijedio Anthonyja Joshuu, Deontay Wilder je komentirao da AJ nikad nije ni bio pravi prvak, te da se njegova karijera sastoji od laži i poklona.

Britanski teškaš u revanšu u prosincu prošle godine osvetio se Ruizu i vratio pojaseve svjetskog prvaka, a dugo se suzdržavao previše negativno komentirati Wilderov poraz u revanšu s Tysonom Furyjem u kojem je ostao bez WBC-ovog naslova.

 

Amerikanac bi se s 'Kraljem Cigana' trebao ponovno boriti do kraja godine ako se stvore uvjeti za to, a 'Brončani Bombarder' ispao je vrlo negativan u očima javnosti nakon što je prvo izjavio da neće tražiti izgovore za poraz da bi naknadno pronašao više njih od kojih su neki zvučali potpuno nevjerojatno.


Joshua je tada govorio da nije u njegovom stilu da napada čovjeka dok je na podu, ali gostujući u podcastu SI Boxinga očito je zaključio da je prošlo dovoljno vremena pa može slobodno reći što misli.


"O da, otišao sam do ladice i izvukao poduži popis stvari koje želim reći. Imam puno toga napričati o Wilderu, ali ne udarate čovjeka dok je na podu. A to je bilo na vrhu popisa. Moram se držati toga" rekao je Joshua.


"Ali, zasigurno ja i Wilder nismo satkani od istog platna. On je ono što bi rekli... počinje s k, a završava s a. Ja nisam takav, ja sam veći muškarac od njega. Ja ne idem na internet objavljivati gluposti. Jedini put kad ste mene mogli uhvatiti da pričam svašta je bilo s Dillianom Whyteom i Jarrellom Millerom. Izuzev toga bio sam ambasador ovog sporta. Pokušavam imati čist imidž, predstavljati svoje sponzore, predstavljati DAZN na pravi način, pokušavam se držati podalje od tipičnog stereotipa za teškaša. To je teško, ali isto tako se mogu zapaliti i reći svašta kad je to potrebno."


537
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije