Autor: mi
Datum objave: 04.05.2020


Joshua: Za 6 godina bih trebao biti nepobjediv

Anthony Joshua nije očekivao da će Tyson Fury u 2020. biti dvostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Aktualni WBA, WBO, IBF i IBO prvak kaže da je 'Kralj Cigana' dokaz da neki teškaši kasnije sazrijevaju i počnu ostvarivati puni potencijal.

 

Fury je 2015. okončao dugogodišnju vladavinu Vladimira Klička i osvojio pojaseve koje treutno drži Joshua, a ove godine je prekidom protiv Deontaya Wildera osvojio i jedini pojas koji do sada nije držao - onaj WBC-ov.


"Iznenadio me, ali vjerujem da je svakom borcu potrebno vrijeme za razvoj. Tyson Fury je bio profesionalac 11, 12 godina. Trebao je toiko vremena da se razvije i konačno je došao u fazu gdje je stekao samopouzdanje. Čestitam mu. Razmišljao sam o njemu dok sam se probijao i pomislio: Ja sam napravio ono za što je njemu trebalo 10 godina. Zamislite gdje ću ja biti za 10 godina" izjavio je na podcastu Sports Illustrateda.


"Ja nastavljam dalje. Imao sam taj mali problem s Ruizom prošle godine. Ali, kao što uvijek kažem. Za šest godina, kad budem tamo gdje je Tyson Fury, trebao bih biti nepobjediv zbog zbog iskustva i mudrosti, a to su najveći učitelji."


Foto: PA

704
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije