Autor: Admin
Datum objave: 31.01.2012
Komentari:
5,00


JUDO KLUB AUTO-ČULJAK NASTUPIO U ITALIJI

XVII International Alpe Adria Trophy 2012.

U Italiji na kriterijskom turniru 29.01.2012. u Lignanu nastupilo je  986 natjecatelja iz Italije, Hrvatske, BiH, Slovenije, Austrije, Velike Britanije, Monaka, Crne Gore, Švicarske i Srbije.

Bio je ovo uspješan nastup naše mlade judašice Petre Antonele Fat koja je osvojila 5.mjesto u konkurenciji od 23 natjecateljice u svojoj kategoriji. Petra je imala 5 borbi, 3 borbe je pobijedila te 2 izgubila.

Ovim uspješnim nastupom postala je kandidat za ulazak u hrvatsku kadetsku reprezentaciju jer  se na ovom jakom kadetskom turniru osvajaju kriterijski bodovi za status hrvatskog kadetskog reprezentativca HJS.

Petra ima još jedan test koji mora položiti za ulazak u reprezentaciju  a to je Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje koje će se održati u Splitu 11.02.2012. nakon kojeg će se jasnije znati njezin status u reprezentaciji. Inače Petra pripada ulaznom godištu u uzrastu kadetkinja, stoga će 2012. godina za nju biti pripremna za sve izazove koji je uskoro očekuju, pa tako i na juniorskom prvenstvu Hrvatske, te na Europskom kadetkom kupu koji će se u 3. mjesecu održati u Zagrebu.

Na ovom turniru nastupila je i Ena Žokvić  u kategoriji kadetkinja do 63kg.
2131
Kategorije: Judo
Tagovi: Judo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije