Autor: Admin
Datum objave: 07.05.2013
Komentari:
0,00


JUDO KLUBU BORSA JOŠ 5 DRŽAVNIH PRVAKA

Odličan nastup članova Borsa

Judo klub Borsa ovog je vikenda nastupila na državnom prvenstvu za starije dječake i djevojčice te juniore i juniorke.

 

Državno prvenstvo je održano u Vitezu, a na natjecanju je nastupilo 43 kluba sa svojim kvalificiranim natjecateljima. Konkurencija je bila jaka, no, Jk Borsa je u svom stilu „proizvela“ još 5 prvaka te 3 viceprvaka dok su se 3 natjecatelja Borse okitili broncom. Ujedno je ovaj mladi klub proglašen najboljim klubom države u konkurenciji st. djevojčica do 15 godina.

 

Prvaci države su:

Petar Zadro, Jozo Zovko, Marija Zelenika, Mia Maksumić i Josipa Bošković.

 

Viceprvaci:

Jure Zovko, Karlo Tomas i Petar Logara:

 

Brončani:

Domagoj Marić, Ivana Šunjić i Valentina Mihić.

 

Napomenimo da je judo klub „Borsa“ protekli mjesec nastupila na prvenstvu države za ml.dječake i djevojčice, kadete i kadetkinje te su se i na tom turniru okitli mnogobrojnim odličjima dobivši tri nova prvaka. Isto tako proglašeni su za najbolji klub Bosne i Hercegovine u konkurenciji boraca do 18 godina.

 

„Titula za titulom. U ovoj godini nanizali smo čak 9 prvaka. Imamo sjajnu ekipu, koja naporno i marljivo trenira. Naš klub trenutno broji 15 reprezentativaca što je sjajan uspjeh za bilo koji klub u Europi , a ne u BiH. Uz 11 medalja i šest osvojenih pehara s posljednjeg državnog prvenstva zaista moramo biti zadovoljni.“  kazali su iz mostarske Borse.

 

Judo klub „Borsa“ narednog vikenda putuje u Split na memorijal „Mario Zebić“ , a potom, početkom lipnja, u Makedoniju na međunarodni turnir kojeg organizira judo klub „Proleter“ iz Skoplja.

1692
Kategorije: Judo
Tagovi: Judo
Komentari
# 1 Dana 24.10.2015 - 14:44 Ryo ... je rekao/la:
Angel / I dont want lose my boyfriend. Were in a long dasnitce relationship. It was only few days before were doing fine until the other after we fight bcoz of i want to be with changes everything hessaying imstressing him bcoz he has problem and money issues. I always in a rush bcoz im so inlove with him. Now hes starting to tell me hes not good for me. And he doesnt want it anymore. I dont want to waste our 5 yrs relationship just like that.Pls help me..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije