Autor: Admin
Datum objave: 02.11.2011
Komentari:
0,00


JUNIORI NASTUPILI U ISTANBULU

Republic Cup

Prošloga vikenda naša juniorska reprezentacija nastupila je na međunarodnom turniru u Istanbulu (Turska).

 

Trener juniorske reprezentacije Tomislav Vukelić s trenerom Miroslavom Mihalecom na put su poveli naših 6 reprezentwativaca, koji su ostvarili slijedeće rezultate;

 

55kg - Tin Pušić osvojio je 5. mjesto sa 1 pobjedom i 2 poraza. U prvom kolu pobijedio je Rumunja Ovidiu Atanasoie sa 2:1 u rundama. U drugom kolu čekao ga je poznati višestruki osvajač europskih i svjetskh medalja Turčin Karatas Tolgahan, te je Tin izgubio sa 2:0 u rundama. Za treće mjesto izgubio je od Ukrajinca Andri Zubika sa 2:0 u rundama.

 

60kg - Kristijan Šimatić sa 1 pobjedom i 1 porazom ostao bez plasmana. U prvom kolu pobijedio je Rumunja Radu Mizgaciu sa 2:0 u rundama. U drugom kolu izgubio je od Ukrajinca Amet Yuldasheva sa 2:0 u rundama koji nije prošao u daljnju fazu natjecanja.

 

74kg - Ivan Zirdum sa 1 pobjedom i 1 porazom ostao je bez plasmana. U prvom kolu pobijedio je Turčina Akkoyun Emrea sa 2:0 u rundama. U drugom kolu izgubio je od Turčina Efiloglu Kadira sa 2:0 u rundama koj nije prošao u daljnju fazu natjecanja.

 

84kg - Krešimir Franić sa 1 porazom ostao bez plasmana. U prvom kolu izgubio je od azerbejdžanskog predstavnika Sultan Ismailova sa 2:0 u rundama koji nije prošao u daljnju fazu natjecanja.

 

 

84kg - Mato Katić sa 1 pobjedom i 2 poraza osvojio je 5. mjesto. U prvom kolu izgubio je od turskog predstavnika Gungor Barisa sa 2:0 u rundama. U repasažu pobjeđuje Turčina Alkan Ethema sa 2:0 u rundama. U borbi za brončanu medalju izgubio je od azerbejdžanskog predstavnika Sultan Ismailova sa 2:0 u rundama.

 

96kg - Igor Adamović osvojio je 5. mjesto sa 2 poraza. U prvom kolu izgubio je od turskog predstavnika Demirci Suleymana  sa 2:0 u rundama. U borbi za brončanu medalju izgubio je od Uzbekistanca Dilsod Hakiomova tušem.

 

 

 

Ukupno gledajući juniorska reprezentacija ostvarila je 4 pobjede i 9 poraza i osvojila tri peta mjesta. Turnir je bio izuzetno visoke kvalitete iako sa malim brojem zemalja na natjecanju (Turska, Azerbejdžan, Ukrajina, Rumunjska, Uzbekistan, Irak i Hrvatska).  Posebne pohvale idu Tinu Pušiću koji je pokazao borbenost  i požrtvovnost  sa boljim hrvačima od sebe, te dao do znanja da nijedna borba nije izgubljena do samoga kraja.

1948
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije