Autor: mi
Datum objave: 08.11.2017


Jure Drlje u dva polufinala svjetskog prvenstva

Na WAKO svjetskom prvenstvu u Budimpešti u tijeku su natjecanja u svih sedam disicplina kickboxinga.

Jure Drlje ušao je u dva polufinala. Pobjedom nad Slovencem Admirom Sinanbegovićem 3:0 ušao je u polufinale light contacta u kategoriji do 94 kilograma.  Za finale se bori s Nijemcem Mikeom Hoefferom. 

Došao je i do polufinala point fightinga gdje će se ponovno boriti sa Sinanbegovićem.

U polufinalu point fightinga, ali u kategoriji iznad 94 kilograma je i Dean Fatorić koji se za ulazak u finale bori sa Slovencem Blažom Potočnikom.

Ela Filipović u polufinalu je light contacta u kategoriji iznad 70 kilograma. Protivnica u poluzavršnici joj je Lauren Bradshaw iz Republike Irske.

Zvonimir Gribl ušao je u finale point fightinga u veteranskoj kategoriji do 94 kilograma pobjedama nad Kanađaninom Charlesom McCarthyjem i Ircem Martinom Bannonom. Za zlato se bori s Mađarom Isztvanom Tothom.

Bivši amaterski svjetski prvak Luka Šimić zaustavljen je u čertvrtfinalu low kicka u kategoriji do 86 kilograma. Nakon pobjede nad Kosovarom Domenikom Nrecom, Šimić je u drugoj borbi na prvenstvu izgubio podijeljenom odlukom sudaca od Rusa Tamerlana Aslanova.

Europski prvak Luka Tomić u prvom kolu low kicka u kategoriji do 71 kilograma eliminirao je predstavnika Mauricijusa, da bi u četvrtfinalu s 3:0 bio poražen od Azerbajdžanca Ramala Aslanova.

Finko Barišić zaustavljen je u prvom kolu discipline K-1 u kategoriji do 71 kilograma od Brazilca Eliezera Pinha (3:0). Muhamet Deskaj ispao je u prvom kolu kategorije do 63.5 kilograma podijeljenom odlukom sudaca protiv Bjelorusa Yuryja Zhukouckija.

Amel Dizdarević
zaustavljen je u četvrtfinalu low kicka do 60 kilograma od Bjelorusa Aliaksandra Kupreshkina.


1466
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Luka Tomić, HKBS, Luka Šimić
Najpopularnije
Najnovije