Autor: mi
Datum objave: 10.02.2017


K-1 se vraća u Saitama Super Arenu

Od 2014. K-1 Japan pod licencom K-1 Globala organizira ponajbolje kick boks priredbe na svijetu. Iako daleko od zlatnih dana K-1, pomaci su vidljivi.

Na priredbe dolaze najbolji borci iz lakših kategorija kako iz Japana tako i ostatka svijeta uz naglasak na nadolazeće borce  - Masaaki Noiri, Kaew Fairtex, Massaro Glunder, Hiroya, Minoru Kimura, braća Urabe, Ilias Bulaid, Taiga neka su od imena.


K-1 je na press konferenciji u Saitami okupio 56 svojih boraca kako bi najavio povratak u Saitama Super Arenu 21. ožujka.

Povratak u arenu u kojoj su održane mnoge značajne K-1 priredbe u povijesti veliki je korak. U početku, neće koristiti puni kapacitet dvorane, već će ona biti skraćena na 18 000 mjesta što je i dalje vrlo velik broj za kick boks priredbe.


Organizacija planira da priredbe u ožujku budu njihov najveći event godine, kao što je K-1 Grand Prix teškaša bio u prosincu ili K-1 MAX u srpnju i listopadu. 

U Saitama Super Areni planiraju održavati i manje priredbe, ali za ožujak je najavljeno održavanje velike priredbe.

Uz to K-1 Japan, KRUSH i Khaos spojit će se u 'K-1 Japan Group'. Zadržat će i svoje samostalne priredbe, ali će dijeliti borce.




1363
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: K-1
Najpopularnije
Najnovije