Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


K-1 WORLD MAX 2008 – FINAL 8

U lipnju će se održati K-1 World Max turnir osmorice koji su na prošlom turniru u Hirošimi uspjeli izboriti prolaz. Na službenoj stranici K-1 WGP objavljeni su parovi četvrtfinala. Tako će se u prvoj borbi susresti Japanac Masato i Drago iz Armenije. U drugoj borbi Yoshihiro Sato pokušat će pobjediti Buakaw Pramuk. Treća borba je rezervirana za Andya Souwera i Južnoafrikanca Warrena Stevelmansa. U četvrtoj borbi iz Taniyama Gyma Yosuhiro Kido će se susresti s Ukrajincem Arturom Kyshenkom.

Na prošlom K-1 World Max turniru impresivnu borbu je odradio Japanac Masato protiv Južnoafrikanca Virgila Kalakoda. Masato je pobjednik World Max-a 2003 godine i prošlogodišnji finalist. Masato želi dokazati da je spreman opet osvojiti K-1 WM turnir a sljedeća prepreka mu je 22 godine star Armenijac Drago koji iza sebe ima 5 pobjeda i 4 poraza. Masato je onaj koji u ovoj borbi ima puno više iskustva, odradio je 36 borbi od čega ostvario 31 pobjedu, 4 poraza i 1 nerješen ishod.

Borba Yoshihira Satoa i Pramuka bi također mogla biti zanimljiva. Malu prednost dajemo Tajlanđaninu Pramuku koji iza sebe ipak ima više rezultata nego Japanac Sato.

U trećoj borbi Warren Stevelmans će pokušati poraziti Nizozemca Andyja Souwera. Stevelmans iako dosada neporažen, neće imati lak posao protiv dvostrukog osvajača World Max turnira.

Četvrta borba donijeti će nam dvojicu podjednakih boraca Japanca Yosuhira Kidoa (6-1) i Ukrajinca Arthura Kyshenka (7-1).

1338
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije