Autor: Admin
Datum objave: 25.03.2013
Komentari:
0,00


KADETI NASTUPILI U MAĐARSKOJ

Dorog Mađarska

Hrvači kadeti predvođeni trenerom Dankom Šunićem sudjelovali su na jakom međunarodnom turniru u hrvanju GR načinom za kadete koji se održao u Mađarskom gradu Dorogu.

 

Za našu reprezentaciju nastupili su slijedeći hrvači:

 

• Filip Frankol osvojio je 2. mjesto u kat. do 46 kg sa 3 pobjede i 1 porazom u konkurenciji 10 hrvača.

 

• Dragan Vidović osvojio je 2. mjesto u kat. do 50 kg sa tri pobjede i jednim porazom u konkurenciji 19 hrvača.

 

• Filip Vusić osvojio je 13. mjesto u kat. do 54 kg jedan poraz u konkurenciji 16 hrvača.

 

• Jurica Grbinićek osvojio je 5. mjesto u kat. do 63 kg s 3 pobjede i dva porazom u konkurenciji 25 hrvača.

 

• Antonio Kamenjašević osvojio je 13. mjesto u kat. do 69 kg jedan poraz u konkurenciji 15 hrvača.

 

• Vjekoslav Luburić osvojio je 13. mjesto u kat. do 76 kg s 2 pobjede i jedan poraz u konkurenciji 18 hrvača.

 

• Milan Dobrenić osvojio je 14. mjesto u kat. do 85 kg jedan poraz u konkurenciji 18 hrvača. Hrvatska hrvačka

 

Kadetska reprezentacija osvojila je ukupno dva druga i jedno peto mjesta. Hrvači koji su osvojili plasman potvrdili su svoju kvalitetu i na ovome kriterijskom natjecanju. Ukupno je nastupilo petnaest država.

1512
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 1 Dana 24.10.2015 - 14:52 Teresa ... je rekao/la:
tonska proba Viva Vox koja je trajala pola sata u vreemnu kada su trebali da nastupaju i pozivanje nekog tonca Borisa ,koji nikako nije mogao da popravi mikrofone i ozvucenje.,Onda pozar sa grejalicom na bini, koji je trajao dobru pesmu i po dok su nasli protivpozarni aparat i ugasili pozar.istrcavanje neidentifikovanog zenskog objekta u bundetini, koja je podvriskivala neke tri pesme, dok su se Voxovci krepili cajem. Pozar se desava za vereme njenog nastupa, sad znam sta znaci kad se kaze da je neka pevacica zapalila masu.Ova zapali binu, ni ne predstavivsi nam se. to nije novosadski. ali dobro.Nastup Viva Vox koji su i dalje kvarili komentari izvodjaca upuceni tom Borisu da ne valja ozvucenje i solisti koji se nisu culi uopste.Najbolje izvedena pesma je bila Killing in the name of, pa vi sad zakljucite kakva ce nam biti naredna godina .uvezbavanje ratnih poklica uz gajde, iako Slobodana volim i cenim.Kasnjenje cele satnice programa, zbog koje su valjda ocekivali da ce i Nova godina da kasni, valjda i ona treba da nam dodje iz Bg kao i Viva Vox?Izlazak Vlade Georgijeva tek u 00.01, nakon upornog zvizdanja i pozivanja.Obracanje sa gorcinom novinarskim gaodivima koji su ovo i ono. sad bi cela novinarska profesija trebala da ga tuzi jer nije imenovao na koga misli.Njegovo povlacenje sa bine, tacno na vreme.Uletanje jos jednog zenskog celjadeta da peva.Gadjanje Sergeja Cetkovica flasom.Novi Sade, srecna vam kulturna 2013. godina. Voim vas ipak vise i od ovoga napisanog:))
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije