Autor: Admin
Datum objave: 21.05.2013
Komentari:
0,00


KADETKINJE UZELE ZLATO I SREBRO U POLJSKOJ

18.-19.05.2013. - Bielsko Biala (POL)

Na ECup-u za kadete u Bielsko Biali, osvojena su dva odličja, Brigita Matić osvojila je zlato, a Buga Kovač srebrno odličje.

 

U finalu kategorije -70kg Brigita Matić bila je bolja u predstavnice Belgije Sophie Berger. Na putu do finala pobjedila je Sofiyu Darchuk (UKR), Martu Silva (POR), Nastju Stopernik (SLO) i Aleksandru Dimaletinovu (RUS). Svih 5 borbi Matić je pobjedila sa ipponima.

 

Buga Kovač nastupila je u kategoriji -63kg i osvojila srebro. U finalu je upisala poraz protiv Lise Mullenberg (NED). Tokom natjecanja bila je bolja od Clemence Eme (FRA), Anne Isenko (POL), Niurgiane Nikiforove (RUS) i Sabine Merklove (CZE).

 

Plasmane su ostvarili Tihea Toplovec (-44kg - 7.mjesto) i Lovro Kovač (-73kg - 7.mjesto)

 

Natjecatelji ostaju nakon turnira na dvodnevnom trening kampu uz pratnju Miroslava Novkovića i Vladimira Preradovića.

 

 

2194
Kategorije: Judo
Tagovi: Judo, Hrvatski judo savez
Komentari
# 2 Dana 07.01.2016 - 11:53 Idalia ... je rekao/la:
Good to see real expertise on display. Your cooutibtrinn is most welcome. http://rnylmeyurdq.com [url=http://auqwuuht.com]auqwuuht[/url] [link=http://hgmfauib.com]hgmfauib[/link]
 
# 1 Dana 26.12.2015 - 11:47 Sara ... je rekao/la:
Puno puno hvala svima na sudjelovanju. Ovako na jndeom mjestu sve djeluje gotovo impresivno. Počašćena sam vašim trudom.Isprike Snežani i Stočiću, promakla mi je i iskreno mi je žao zbog toga.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije