Autor: mi
Datum objave: 19.09.2018


Kako bi produljio karijeru Joshua je proučavao režim treninga Cristiana Ronalda

Kako bi produljio svoju karijeru Anthony Joshua proučavao je režim treninga Cristiana Ronalda.

Svjetski prvak u teškoj kategoriji koji u subotu brani titulu protiv Alexandera Povetkina na Wembleyu, rekao je da je posjetio laboratorije proizvođača sportske opreme Under Armour kako bi saznao kako Ronaldo održava svoje tijelo za vrhunske izvedbe.


"Testirali su tijelo Cristiana Ronalda. Ima 33 godine, ali ima tijelo 21-godišnjaka. Morate čuvati svoje tijelo" rekao je 28-godišnji Britanac.

"Mogao bih ući u ring i nokautirati Povetkina u drugoj rundi, ali morate uzeti u obzir da je tu osam tjedana intenzivnih sparinga, 200 odrađenih rundi, morate čuvati svoje tijelo."


Joshua je proučavao navike još nekih vrhunskih boksača poput  Mannyja Pacquiaoa, Floyda Mayweathera i Vasyla Lomachenka.

"Malo je čudno jer je boks old school. Ali, učim kako bih prilagodio svoj život. Kad sam gledao dokumentarac o Mannyju Pacquiaou vidio sam da on trči i trenira kad mu je tijelo spremno. Mayweather i Lomachenko isto. Toliko je informacija dostupno. Pokušao sam to i osjećam se puno bolje. To djeluje lijeno, ali na kraju odradite istu količinu posla, ali na bolji način."


Olimpijski pobjednik iz Londona 2012. godine planira u ringu provesti još najmanje deset godina.

Njegov promotor Eddie Hearn skeptičan je u vezi toga.

"Ovo je jako, jako teška igra. U ovom trenutku njegova želja je dublja nego ikad. Ali, recimo da se bori s Deontayom Wilderom u travnju i pobijedi ga, zatim se bori s Dillianom Whyteom i nakon što zaradi nekoliko stotina milijuna funti možda mu se neće dati dolaziti u trening kamp u Sheffield" rekao je Hearn.


"On je ospsjednut poboljšanjima. Doveo je sve te razne ljude u trening kamp. Jedino što je na njegovom umu je izvedba i kako napredovati. Ne auti, ne žene, ne nakit, samo napredak. Neće učiniti ništa što bi moglo utjecati na njegovu pripremu. Zna kad mora jesti, zna kad mora spavati i ništa neće stati između toga."

1862
Kategorije: Boks, Fitness
Tagovi: Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije