Autor: Admin
Datum objave: 27.10.2013
Komentari:
0,00


KARATE KLUB OSIJEK ŽITO USPJEŠAN

Na Otvorenom prvenstvu Zagreba u karateu

U subotu, 26. listopada 2013. u Dvorani sportova, održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba u karateu. Na natjecanju su nastupili i članovi Karate kluba Osijek Žito koji su se vratili s 3 medalje.

 

Hrvoje Vidović ja nastupio u kategoriji seniora u katama. Prvi je krug s odličnom katom Goju shiho sho izgubio od trenutnog prvaka države Ivana Ermenca (KK Princ – Zg) koji mu je otvorio prostor za repasažni nastup. U borbi za brončanu medalju Hrvoje je vrlo lijepo odradio Kanku sho, no po ocjeni sudaca nedovoljno za pobjedu te je Hrvoje ostao na korak do odličja.

 

U ženskoj seniorskoj konkurenciji nastupila je Tea Šojat koja odmah u prvom krugu odmjerila snage s trenutnom prvakinjom Vlatkom Kiuk (KK Princ - Zg). Tea je izvrsno izvela katu Kanku sho, no jedan trenutak neravnoteže poslije skoka u kati bio je presudan pa je Tea ostala na trećem mjestu.

 

 

 

Najuspješnija članica kluba bila je Karolina Zelić Sturm koja je u konkurenciji kadetkinja osvojila prvo mjesto. Karolina je bila odlična u seriji kata (Goju shiho sho, Enpi i Gan kaku) dominirajući među sedam natjecateljica.

 

Karolina je nastupila i u kategoriji juniorki, no znatna razlika u godinama i iskustvu bila je prevelika te se Karolina morala zadovoljiti drugim mjestom.

 

Sljedeća značajna provjera znanja članova Karate kluba Osijek Žito, ali i ostalih karataša iz regije biti će u nedjelju, 27. listopada na 2. kolu Županijske karate lige, a potom i 09. studenog na tradicionalnom turniru Zlatni dukat Slavonije što će se održati u Đakovu.

1763
Kategorije: Karate
Tagovi: Karate
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije