Autor: mi
Datum objave: 19.12.2015


Kavanagh: Edgar i Aldo će morati čekati, jer Conor napada pojas u lakoj kategoriji

Trener Conora McGregora, John Kavanagh otkrio je da njegov borac ne namjerava odmah braniti tek osvojeni naslov u perolakoj kategoriji.

Irac planira pokušati osvojiti pojas i u lakoj kategoriji protiv pobjednika meča Rafael Dos Anjos - Donald Cerrone.

"Što slijedi za Conora? Pojas u lakoj kategoriji. Uzet ćemo malu pauzu od spuštanja na 66 kilograma, iako je posljednje bilo jedno od najlakših. Ali, 'lako' je relativan pojam u ovom slučaju. To još uvijek zahtijeva razinu discipline koju 99.9 posto ljudi nema, a da ne spominjemo da bi bili sposobni nastupati idućeg dana. Tako da će sljedeći korak biti osvajanje naslova u kategoriji do 70 kilograma, Bez obzira tko pobijedi u meču između Dos Anjosa i Cerronea dobili smo zeleno svjetlo i borit ćemo se s pobjednikom" rekao je Kavanagh.

Dugogodišnji vladar perolake kategorije Jose Aldo nije još dobio priliku za revanš, a nova borba za naslov obećana je bivšem prvaku u lakoj kategoriji Frankieju Edgaru nakon nokauta protiv Chada Mendesa.

"Vjerujemo da će se ta borba održati u travnju, ali gledat ću pozorno tko će biti pobjednik ove borbe. Ako bih se kladio, rekao bih da očekujem neizvjesnu borbu i da će Rafael Dos Anjos pobijediti. Ako Frankie Edgar želi priliku za osvojiti naslov u perolakoj kategoriji ili Aldo želi revanš, to je u redu s nama također. Ali, morat će čekati, jer je pojas u lakoj kategoriji sljedeći u planu."




Foto: Joe Camporeale


821
Kategorije: MMA
Tagovi: Frankie Edgar, Jose Aldo, Rafael Dos Anjos, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije