Autor: Admin
Datum objave: 02.04.2012
Komentari:
0,00


KBK BROD NASTUPIO NA PRVENSTVU HRVATSKE

Kristijan Katušić državni prvak

U orgnizaciji Hrvatskog Kickboxing Saveza održano je državno prvenstvo u SemoContactu za starije kadete. Nastupilo je  296 natjecatelja iz 53 kluba.

 

KBK „Brod“  pojačan sa članovima TKD „Alfa Brod“ nastupio je u sastavu :

Adam Hercog, Marko Gajić, Tomislav Katušić  i Filip Matković u kategoriji -42 kg, Kristijan Katušić -47 kg, Matej Nenadić -57 kg, Daniel Lazar -63 kg , Sony Orešić +69kg, Mateja Marić i Dora Matković -50 kg te Adriana Šplajt -55 kg.

 

Borbe u semi contactu su bile na vrlo visokoj razini. Naši članovi kluba su si bili debitanti u ovoj disciplini a i inače jer svi više rade light contact te je stoga ovo veliki uspjeh za klub osvajanje jednog naslova državnog prvaka te jedne brončane medalje.

 

Osvajačica brončane medalje je Dora Matković koja je u četvrt finalu vrlo pametnom borbom uspjela pobijediti članicu KBK Tigar – Karlovac koji su inače jedan od vodećih klubova u semi contactu. Međutim u u polufinalu gubi borbu i ostaje na trećem mjestu.

Nakon osvjanja naslova juniorskog Državnog prvaka u Taekwondo-u Kristijan Katušić osvaja naslov i u semi contactu. Unatoč što je više ljubitelj lighta , svojom pametnom borbama, brzinom i tehnikom odlučno i uvjerljivo osvaja naslov unatoč vrlo dobrim protivnicima. U polufinalu dobiva protivnika iz Karlovca 7:0, dok finale protiv protivnkia iz Ivanić Grada dobiva sa 6:3 i osvaja naslov.

 

Tako se pokazuje sve više da je suradnja KBK „Brod“ i TKD „Alfa Brod“ pun pogodak te su treneri Berislav Knežević i Robert Katušić vrlo zadovoljni i najavljuju zajednički nastup i na Europskom Cupu u Tešnju (BiH) u lipnju gdje će natjecatelji nastupiti u semi i light cotactu.

 

Alfe nastavljaju daljni rad pogotovo sa reprezentativcima kojima je finiš priprema za odlazak u Bugarsku Sofiju na Europsko Prvenstvo u ITF Taekwondou.
2116
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, HKBS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije