Autor: mi
Datum objave: 19.01.2018


Kedveš i Jaman odlaze u Kinu

Andrej Kedveš i Petar Jaman sljedeći su hrvatski borci koji će svoje vještine pokazati na velikoj kineskoj sceni.

Đakovčani 3. veljače nastupaju na Wu Lin Feng priredbi u Shenzhenu, gradu s 12 milijuna stanovnika sjeverno od Hong Konga. Imena njihovih protivnika bit će objvaljena u sljedećih nekoliko dana.

WLF je uz Kunlun Fight najveća kineska promocija za koju su se između ostalih borili i Giorgio Petrosyan, Sittichai Sitsongpeenong, Chingiz Allazov, Albert Kraus, Buakaw Banchamek, a zvijezda organizacije je Yi Long.


U glavnom meču večeri Yodsanklai Fairtex vraća se protiv pobjednika K-1 MAX-a Enrika Kehla. Ta je borba porvotno bila najavljena za Kunlun Fight, ali će se na kraju održati u WLF-u.

Kedveš će se boriti na 65, a Jaman na 90 kilograma.

"Jaman se bori na 90 kilograma jer Kinezi žele borce koji ne skidaju previše kilograma i obećavaju isto takvog protivnika. Andrej inače ima oko 68 kila, tako da je za njega prirodno da se bori na 65" rekao nam je trener Danijel Šimundić.

"Odlazimo tamo s nadom da ćemo napraviti pravi rezultat i probiti se na kinesko tržište. Da nas krene kao što nas je krenulo u W5 i odradimo uz W5 i nekoliko mečeva godišnje u Kini to bi bilo idealno. Bitno je pobijediti i pokazati se u dobrom svjetlu jer Kinezi dovode borce iz cijelog svijeta i ako jednom kiksaš teško je dobiti novu priliku."

Jaman je bivši član đakovačkog Blitza koji trenutno radi s Aleksandrom Pupcem u zagrebačkom Spartanu.



1127
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Andrej Kedveš, Danijel Šimundić, Petar Jaman
Najpopularnije
Najnovije