Autor: mi
Datum objave: 01.02.2018


Kedveš: Lagao bih kad bih rekao da mi nije teško pao poraz u borbi za W5 naslov, ali to je iza mene

Andrej Kedveš u subotu će imati svoj prvi meč u Kini.

21-godišnji 'AK-47' na Wu Lin Feng priredbi u Shenzhenu bori se s domaćim predstavnikom Mengom Guodongom. U Shenzhenu se bori još jedan Đakovčanin. Petar Jaman u ring ulazi s Haom Guanghuom.

Na WLF-u Yodsanklai Fairtex vraća se iz mirovine kako bi se borio s pobjednikom K-1 MAX-a Nijemcem Enrikom Kehlom.

- Shenzhen je 7 sati ispred hrvatskog vremena. Što radiš kako bi se prilagodio na vremensku razliku?

"Da, razlika od 7 sati je dosta velika i može poremetiti ritam na kakav smo navikli u Hrvatskoj. S obzirom da smo u hotel u Shenzhenu stigli u 2 u noći, umorni od tri leta, odmah sam otišao na spavanje i probudio se oko 10 po njihovom vremenu. Tako da sam za sada uspio uhvatiti njihov ritam i nadam se da neću imati problema sa spavanjem do meča" rekao je Kedveš za Cro Ring.

- Boriš se s Mengom Guodongom. Što nam možeš reći o njemu i jesi li ga vidio uživo otkako si stigao?

"Protivnika sam gledao na YouTubeu, ono što sam pronašao. Bori se iz kontra garda, ima više Thai stil i dosta je statičan, što je netipično za kineske borce. Borio se na dosta jakim priredbama u Kini, a više puta je nastupao i na Kunlun Fightu. Protivnika još nisam vidio od kako sam stigao, vjerujem da ćemo se vidjeti prvi puta na vaganju."


- Ovo ti je prva borba od poraza u meču za W5 naslov. Koliko ti je teško pao taj trenutak protiv Gallarda, jer bio si u velikom nizu?

"Da, ovo mi je prvi ulazak u ring nakon tog meča. Lagao bih kad bih rekao da mi nije teško pao taj poraz, jer sam dugo gradio put do borbe za W5 naslov, a uz to bio sam i u velikom nizu profi pobjeda i izgubio najveći meč u dosadašnjoj karijeri. Sada je to iza mene i gledam na to kao veliko iskustvo koje će mi značiti u sljedećim mečevima."


- Kakav je tvoj dojam o organizaciji? Na vašoj priredbi slavni Yodsanklai se vraća u ring kako bi se borio s Enrikom Kehlom.

"Lijepo je naći se na fight cardu s Yodsanklaijem i Kehlom. Oni su jedna od glavnih borbi večeri i jedva čekam pogledati taj meč."

-Kakvi su ti planovi nakon ove borbe?


"Nakon borbe na WLF-u nemam dogovorene profi mečeve, tako da sljedeće što me čeka je Prvenstvo Hrvatske u K-1, koje se održava 10.3 u Osijeku."


743
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Andrej Kedveš, Danijel Šimundić, Petar Jaman
Najpopularnije
Najnovije