Autor: mi
Datum objave: 05.05.2018


Kedveš, Šimić i Krajinović novi prvaci Hrvatske u low kicku

U Benkovcu je održano seniorsko Prvenstvo Hrvatske u low kicku.

Naslove su obranili Tomislav Čikotić u kategoriji iznad 91 kilograma i Roko Doždor do 63.5.

Nakon što je prošle godine bio prvak u K-1, Andrej Kedveš osvojio je naslov u low kicku u kategoriji do 67 kilograma pobijedivši sva tri meča prekidom. 

Đakovčanin je u prvom kolu u prvoj rundi eliminirao Filipa Vidovića, u polufinalu prekidom u drugoj Petra Mušuru i u finalu prekidom također u drugoj rundi Mihaela Hallera.

Antonio Krajinović prvi je put osvojio naslov prvaka u kategoriji do 75 kilograma. Do prvog mjesta je došao s dvije pobjede prekidom i jednom na bodove, a nakon što je propustio prošlogodišnje prvenstvo Luka Šimić ponovno je najbolji u kategoriji do 86 kilograma.

Bivši amaterski svjetski prvak na putu do naslova pobijedio je obojicu braće Jaman, Petra u polufinalu na bodove i Luku u finalu na isti način. Luka Jaman je u polufinalu izbacio prošlogodišnjeg prvaka Marija Zednika.


Tomsilav Čikotić u finalu kategorije iznad 91 kilograma na bodove je pobijedio Antu Širića. Borac Ameno Gyma u polufinalu je prošao Petra Drežnjaka, dok je Širić imao odlično prvenstvo, eliminiravši u četvrtfinalu novog prvaka Hrvatske u tajlandskom boksu Hrvoja Ujevića, a potom i brončanog s posljednjeg svjetskog prvenstva Davora Krstulovića.


Fatmir Deskaj nije uspio obraniti nalsov u kategoriji do 91 kilograma. U završnici ga je prekidom u trećoj rundi porazio Luka Žuljević.

Marko Čižmić prvak je u kategoriji do 81 kilograma. Branitelj naslova Gaj Ćosić zaustavljen je u polufinalu od Brune Ninčevića.

Roko Doždor
osvojio je naslov u kategoriji do 63.5 kilograma. Finale nije održan jer je drugi finalist bio njegov kolega iz Pit Bulla Muhamet Deskaj. Deskaj je u odličnoj polufinalnoj borbi pobijedio MMA borca Stipu Brčića.

Dino Taći pobjedom nad Jozom Stuplaom osvojio je prvenstvo u kategoriji do 71 kilograma, dok je Dino Sudić prvi u kategoriji do 60 kilograma.

Održano je i juniorsko prvenstvo u point fightingu i kick lightu za juniore, te light contactu za starije kadete.


Kompletne rezultate možete pogledati na: http://kickboxing.com.hr/Tournament/hrvatsko-prvenstvo-u-pf-jun-lc-ks-kl-jun-lk-sen/Draw/122?type=cat&isFghts=1&ag=2793




1948
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: HKBS, Andrej Kedveš, Anto Širić, Luka Šimić, Petar Jaman
Najpopularnije
Najnovije