Autor: mi
Datum objave: 03.03.2020


Khabib: McGregor izbjegava jake protivnike

Predsjednik UFC-a Dana White vrlo je zainteresiran za revanš između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Rus koji je u prvoj borbi pobijedio Irca submissionom u 4. rundi smatra da bi bivši prvak trebao zaslužiti borbu za naslov, a ne tražiti najlakši put do nove borbe za pojas.

McGregor se vratio u siječnju i za samo 40 sekundi nokautirao Donalda Cerronea nanijevši mu treći uzastopni poraz.


"'Kauboj' uvijek izgubi sve svoje glavne borbe. Ne sjećam se da je ikada pobijedio. U zadnjih 10 borbi mislim da je izgubio 6 ili 7 puta. On u ovom trenutku nije vrhunski borac ni lake ni velter kategorije. Nije. Naravno, on ima veliko ime, ali njegovo vrijeme je prošlo" izjavio je Nurmagomedov za TMZ.


"Conor treba izabrati jako dobrog protivnika. Vratio se i pobijedio 'Kauboja' koji je izgubio 7 od zadnjih 10 borbi i onda pričaju o njegovom povratku. Ne, on se mora boriti protiv stvarno jakih protivnika poput Justina Gaethjea. Mora se vratiti u laku kategoriju, mora se ostaviti veltera. To je samo moje mišljenje."


"Mislim da on izbjegava jake mečeve. Ne samo Justina Gaethjea. On si to može dozvoliti jer je velika zvijezda. On samo proča da bi se onda pričalo o njemu."


Nurmagomedov 18. travnja brani UFC-ov naslov u lakoj kategoriji protiv Tonyja Fergusona, dok se očekuje da će se McGregor boriti s bivšim WSOF-ovim prvakom Gaethjeom na ljeto.



532
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije