Autor: mi
Datum objave: 04.02.2020


Khabib: Zašto bi mi netko dao 100 milijuna da ponovno prebijem onog idiota?

Iako ga čeka borba s Tonyjem Fergusonom, Khabib Nurmagomedov uglavnom mora odgovarati na pitanja o revanšu s Conorom McGregorom.

Neporaženi Rus (28-0, 12-0 UFC) 18. travnja ima već peti put zakazanu borbu s Fergusonom.

Njegov menadžer Ali Abdelaziz jučer je izjavio da ima ponudu iz Saudijske Arabije u visini od 100 milijuna dolara za Khabibovu borbu ili s McGregorom ili Flyodom mMyweatherom.

“Što će mi toliki novac?” rekao je Nurmagomedov na press konferenciji u Rusiji.

“Postoji toliko organizacija. Ne postoji smao nogomet za slijepe već i sambo i drugi sportovi. Ako UFC ne zna što bi s novcem neka ih da njima. Ali dati mi 100 milijuna dolara da opet prebijem onog idiota? Mislim da to nije racionalno.”


“Čeka me borba 18. travnja. Vrlo ozbiljna borba. Zadnjih mjesec i pol dana neprekidno treniram dan i noć. Došao sam u priželjkivanu formu 70 dana prije borbe. Osjećam se sjajno.”


“Što će biti nakon borbe nitko ne zna, ne zamaram se time. To je ono što UFC želi. Čudim se što me ljudi uopće i pitaju za revanš.”


“Svi su vidjeli što se dogodilo u oktogonu. Kontrolirao sam borbu u svakom trenutku. Radio sam mu sve što sam poželio. On je čak i odustao. Kako uopće možemo i razgovarati o revanšu?”




Foto: CBS Sport
1269
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije