Autor: mi
Datum objave: 31.10.2019


Khabibov otac: McGregor nikad nije bio opasan protivnik za nas, on je šoumen

Otac Khabiba Nurmagomedova, Abdulmanap, izjavio je da nikada nisu Conora McGregora smatrali ozbiljnom prijetnjom.

Otac UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji najvećom pobjedom svoga sina smatra onu protiv Rafaela Dos Anjosa.

“Najdraža borba mog sina mi je ona s Dos Anjosom. Objasnit ću vam zašto. Prije borbe s Dos Anjosom tri smo mjeseca trenirali u planinama. U tim planinama smo odradili najveći posao života. Khabib nikad nije bio spremniji.”


“Rekao sam mu: Khabibe, ako pobijediš donosit ću zaključke o tebi i o sebi zato jer je on pravi izazivač za naslov. A on mi je uzvratio: Ako on prođe preko mene onda će on biti prvak.”


Khabib je dominirao na putu do pobjede jednoglasnom odlukom, a zatim ga je ozljeda na duže vrijeme udaljila od borilišta.

“Izbivao je iz akcije 2 godine. Imao je četiri operacije, a zatim je slomio rebro. Nije nastupao više od dvije godine.”

“Dos Anjos je postao prvak, a onda je poslije i Khabib postao prvak. Ispostavilo se da je to bila borba između dvojice prvaka na vrhuncu i Khabib je dominirao. Zato mislim da je to bila njegova najbolja borba.”

McGregor mi se nikad nije činio kao jak protivnik. On je bio šoumen.”

Rus je McGregora svladao neck crankom u četvrtoj rundi u listopadu prošle godine, a u zadnjem meču u rujnu je stražnjim gušenjem pobijedio Dustina Poiriera.

“Poirier nas je u zadnjoj borbi činio nervoznima. Kako bi udario, kako bi gušio, kako se ponašao. Zatim je prešao preko cijele arene kako bi me došao pozdraviti. Rekao bih da on zaslužuje poštivanje."




755
Kategorije: MMA
Tagovi: Rafael Dos Anjos, Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije