Autor: mi
Datum objave: 25.04.2020


Khabibov otac završio u bolnici s upalom pluća i gripom

Otac i trener UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova završio je u bolnici.

57-godišnji Abdulmanap Nurmagomedov  je završio u bolnici  u Dagestanu, a liječnici sumnjaju na upalu pluća i gripu. Vijest je objavio sportski komentator Ramazan Rabadanov, a prenio RT Sports.


Ispod zajedničke fotografije s Abdulmanapom na Instagramu je objavio:


"Skoro je uspio završiti park. Iznio je smeće, posadio novo drveće, postavio predivne klupe uz ceste i jučer nije došao u park. Nadam se da upala pluća nije zahvatila mog prijatelja i da će se vratiti u park."


Osim svog sina Abdulmanap trenira još niz MMA borca u obiteljskoj dvorani u ruskom Dagestanu. Drži i ruski rekord s najvećim brojem prvaka u combat sambu - 18.


Rabadanov je naknadno za Championat.com izjavio da za sada nije potvrđeno da ima koronavirus, ali su liječnici rekli da ima gripu.


"Abdulmanap je u Mahačkali u bolnici. Pozlilo mu je u planinama. Dva je dana hodoa, braća su ga jedva nagovorila da ode u bolnicu. Iako koronavirus nije potvrđen kažu da je gripa. Nikome nije dozvoljeno da ga posjećuje. I svjetski prvak Shamil Zavurov se također razbolio (bivši M-1 prvak). Kažu da ima još oboljelih sportaša."


Foto: AFP


575
Kategorije: MMA
Tagovi: Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije