Autor: mi
Datum objave: 12.02.2020


Kličko priželjkuje Furyjevu pobjedu u revanšu s Wilderom

Vladimir Kličko priželjkuje pobjedu Tysona Furyja u revanšu s Deontayom Wilderom.

31-godišnji Britanac 22. veljače u Las Vegasu drugi će put izazvati WBC-ovog prvaka nakon što je njihova prva borba u prosincu 2018. završila bez pobjednika.

Fury je u studenom 2015. pobijedio Klička jednoglasnom odlukom sudaca i prekinuo njegovu gotovo desetljeće dugu dominaciju teškom kategorijom.


“Ili će Wilder nokautirati Furyja ili će Fury pobijediti na bodove. Osobno, puno poštujem Wildera, bio je u mom trening kampu, odradili smo runde u ringu. On je sjajan tip i fantastičan boksač. Vjerojatno nitko u današnje vrijeme, uključujući mene, nema toliko nokauta u teškoj kategoriji” izjavio je Ukrajinac koji će idućeg mjeseca napuniti 44 godine za The National.


“Mislim, zapravo priželjkujem Furyjevu pobjedu. Vjerovali ili ne on bi to mogao. Možda i ne, ali priželjkujem to. A trebao je biti i revanš između Furyja i mene. Najavljujem li ovime povratak? Ne, ne najavljujem. Pažljivo me slušajte: Ne najavljujem revanš.”

“Ali, moglo bi postati zanimljivo kad bi Fury neočekivano pobijedio i time otvorio mnoga različita vrata i donio uzbuđenje i takve stvari. Ali, kao što sam rekao ili će Wilder pobijediti nokautom ili bi Fury mogao pobijediti na bodove.”
914
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije