Autor: Admin
Datum objave: 25.10.2011
Komentari:
3,00


KLITSCHKO MORMECKA USPOREĐUJE S TYSONOM

Mormeck trećerazredni teškaš

IBF/WBA/WBO prvak u teškoj kategoriji Wladimir Klitschko jučer se susreo s Jeanom Marcom Mormeckom u Parizu...

 

Jučer su se u Parizu u Francuskoj susreli Jean Marc Mormeck i Wladimir Klitschko kako bi predstavili svoj meč koji će se održati 10. prosinca u ESPRIT areni u Dusseldorfu u Njemačkoj.

 

Wladimir koji izgleda moćno nad Jean Marcom Mormeckom morat će dosta uložiti u promociju borbe s obzirom da Mocmecku nitko ne daje niti malo šanse da bi mogao skinuti kralja s trona, premda misli da bi Mormeck mogao biti opasan protivnik.

 

 

 

„Mormeck je ozbiljan po pitanju naše borbe. On zna o čemu ja govorim. Htio bih ga usporediti s Mikeom Tysonom. Nikad ne ide naprijed kao David Haye. Nokautirao je Hayea. Nešto je što ja nisam mogao.“- Klitschko ima samo riječi hvale za Mormecka.

 

Ono što je zasigurno istina jest, da je Wladimir izabrao protivnika koji mu nije ni do koljena te će morati raditi prekovremeno kako bi promovirao borbu i „nabildao“ Mormecka za njihov okršaj u prosincu. Trebat će mu puno napornog rada kako bi uvjerio fanova da je Mormeck poput Mikea Tysona. Istina, Mormeck je veliki udarač ali u kruzer kategoriji. Kad je riječ o teškoj kategoriji, Francuz nije pokazao Mnogo.

 

U njegovim okršajima s Vinnyjem Maddaloneom, Fresom Oquendom i Timurom Ibragimovim, Mormeck nije učinio mnogo, dapače sve su to bile pobjede diskutabilnom odlukom sudaca.

2824
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Wladimir Klitshcko, WBA, Jean Marc Mormeck, WBO
Komentari
# 4 Dana 17.12.2011 - 10:05 ufc ... je rekao/la:
srusio je heya na pod a poslije je dobio batina klitscko ce ga pobijediti u prvoj rundi
 
# 3 Dana 17.12.2011 - 10:05 vitali ... je rekao/la:
srusio je heya na pod a poslije je dobio batina klitscko ce ga pobijediti u prvoj rundi
 
# 2 Dana 25.10.2011 - 21:35 box ... je rekao/la:
nokautirao je hayea u amaterskom boksu
 
# 1 Dana 25.10.2011 - 20:44 lennox ... je rekao/la:
pogresna informacija wladimire haye je nokautirao mormecka a ne mormeck njega a to,da usporedjujes mormecka sa tysonom je isto ko da bi sebe usporedjivo sa muhamedom alijom
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije