Autor: Admin
Datum objave: 09.05.2012
Komentari:
5,00


KOMBAT LEAGUE HRVATSKA

Novost u Hrvatskoj

U vremenu od 25-27.05.2012 g. Grad Novigrad,Istra i Republika Hrvatska biti će domaćini velikog sportskog-borilačkog spektakla.

 

Naime u organizaciji INSTITUTA TRADICIONALNOG TAEKWON-DOA I KOMBAT LEAGUE -HRVATSKA u Novigradu će se održati trodnevni sportski spektakl sa posebnim naglaskom na dan 27.05.2012 (nedjelja) kad se po prvi puta u ovom djelu Hrvatske održava sportsko nadmetanje "modernih gladijatora"-natjecatelja Mješovitih borilačkih vještina (MMA) i onih koji se natječu po nešto blažim pravilima K-1.

 

Biti će ovo velika prilika da naši građani i stanovnici Istre po prvi puta vide naše borce u okršaju sa natjecateljima iz ovoga djela Europe.

 

Spektakl u ringu je zagarantiran.

 

Ograničeni broj ulaznica za ovaj spektakl mogu se nabaviti u Turističkoj zajednici Novigrada.

 

Gala večer započinje u 20 h

 

Ništa manje bitan podatak je taj ,da će se dana 25.05.2012 g. kao uvod u tjedan borilačkog sporta održati veliki Taekwon-do seminar sa jednim od najcjenjenijih majstora Taekwon-doa,a koji ne dolazi iz postojbine Taekwon-doa Koreje ,gostovanje Mastera Don Daltona iz Irske.

 

26.05.(subota).-održati će se veliki WORLD TAEKWON-DO CHALLENGER -CROATIA ITF OPEN-sportsko taekwon-do natjecanje sa učesnicima iz : Irske, Njemačke, Slovenije, Mađarske, Češke, Rusije, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske..

 

 

2851
Kategorije: Taekwondo, MMA, Kick & Thai Boxing
Tagovi: MMA, Kickboxing, ITF Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije