Autor: A.B.
Datum objave: 20.11.2013
Komentari:
0,00


KRIŽEVCI OPEN

1. Međunarodni karate turnir Križevci Open

U nedjelju, 24.11.2013. po prvi puta će se održati Međunarodni karate turnir "KRIŽEVCI OPEN". Organizatori turnira su KK Ktc Križevci i Hrvatski karate savez. Borbe će se održati u svim službenim kategorijama a posebnost turnira su i OPEN kategorije (od mlađih kadeta do seniorskih kategorija).

 

Aktualni državni prvaci ne plaćaju kotizaciju na turniru, tako da se očekuje pregršt kvalitetnih i zanimljivih borbi.
U sklopu priprema, u programu muške nacionalne seniorske selekcije, je i nastup na turniru u Križevcima, tako da će gledaoci na tribinama moći uživati u ovom prekrasnom športu.

Očekivani broj natjecatelja je 400, a prijave traju do četvrtka 21.11.2013. do ponoći. Tako da će se točan broj znati u petak. Za sve koji se još nisu prijavili to stignu učiniti putem e-mail adrese: sinisa.katavic@ktc.hr

„ Zadovoljan sam odazivom. Organiziramo i OPEN kategorije što je nešto posebno. Među natjecateljima će biti dosta poznatih imena jer je svoj dolazak najavila i seniorska reprezentacija Hrvatske. Ovim putem bi napomenuo da je aktualnim državnim prvacima kotizacija besplatna, odnosno da je za njih nema. Mi kao organizatori očekujemo da sve prođe u najboljem redu te da svi natjecatelji budu zadovoljni sa odrađenim borbama i organizacijom. Sve one koji se ne natječu pozivamo da u što većem broju uveličaju ovaj prvi po redu karate turnir - Križevci Open.“ Za CRORING je rekao glavni organizator Siniša Katavić koji je ujedno i predsjednik karate kuba “KTC Križevci”.

Vjerujemo kako će ovaj turnir doprinijeti razvoju sporta i promicanju zdravog načina života kako u Križevcima tako i u cijeloj Hrvatskoj.

 

                     

2063
Kategorije: Karate
Tagovi: Karate
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije