Autor: mi
Datum objave: 28.10.2014


Kron Gracie sprema se za MMA debi u prosincu

Jedan od najboljih jiu jitsu boraca svijeta Kron Gracie spreman je prijeći u MMA.

Zlatni s ADCC-ja prošle godine nastupit će u Tokiju 23. prosinca za Real Fighting Championship.

Ime protivnika još nije objavljeno , a najmlađi sin Ricksona Gracieja borit će se u lakoj kategoriji.

Kron je u grappling natjecanjima pobjeđivao Shinyu Aokija i JT Torresa, a za MMA debi sprema se u Cesar Gracie's gymu s Gilbertom Melendezom i braćom Diaz.


„Odlično je što i Gilbert i Diazi imaju borbe krajem godine, tako da su u istom ritmu treninga.  Pokušavam ga savjetovati i dati mu podršku. U svom prvom MMA meču bori se u stranoj zemlji. To je stresno. Ne želimo da se u ovom trenutku bori s protivnikom koji ima 30 profesionalnih mečeva. 


Ne želimo ga baciti u vatru kao što je to moja obitelj nekoć radila. „O, nema veze što je 20 kilograma teži od mene, borit ću se s njim“. To je bilo razumljivo u danima Vale Tuda. Nije bilo vremenskog ograničenja, potpuno je drugačija strategija. Ali u MMA borbi s težinskim kategorijama i 5-minutnim rundama u kojima možete biti eksplozivni, a da ne ostanete bez snage, morate raditi drugačije. Pokušat ću zaštititi Krona na način da se ne bori s najtežim izazovom u svojoj prvoj MMA borbi, kasnije će biti spreman za borbe s najboljima. Ne želim da nauči kako nokautirati protivnika udarcem. Trebao bi mu još jedan život da se na taj način suprotstavi protivnicima koji dolaze iz tih disciplina. Mora naučiti kako da izbjegne protivnikov način borbe“ rekao je Rickson Gracie za MMAFighting.





860
Kategorije: MMA
Tagovi: Rickson Gracie
Najpopularnije
Najnovije