Autor: mi
Datum objave: 09.01.2020


Kujundžić i Zhuravlev na FEA turniru četvorice

Mladen Kujundžić u ožujku će nastupiti na jakom turniru četvorice u kategoriji do 95 kilograma.

Nakon što je slavio u prve dvije borbe za promociju FEA pobijedivši Joaa 'Chapasa' Silvu i Alexandrua Burduju, riječki ‘Dynamite’ 28. ožujka u moldavskom  Kišinjevu borit će se na turniru četvorice.

Uz Kujundžića tu je dugo godina jedan od najboljih boraca u kategoriji do i iznad 95 kilograma Pavel Zhuravlev, koji je i privremeni FEA prvak u teškoj kategoriji, te Rumunj Lucian Danilencu i Rus Mikhail Tyuterev, koji se s Kujundžićem trebao boriti u kolovozu, ali ga je zamijenio Portugalac Silva.


Pobjednik turnira izazvat će FEA prvaka u kategoriji do 95 kilograma Alexandrua Burduju kojeg je Kujundžić pobijedio u debiju za FEA-u u ožujku prošle godine.

Zhuravlev, koji je bivši privremeni Gloryjev prvak, već se sretao s hrvatskim borcima u ringu. Igor Jurković 2011. u Moskvi mu je slomio nos, a zatim je izgubio od Mirka Filipovića u polufinalu K-1 Grand Prixa u Zagrebu 2013. godine. Krajem te iste godine u Moskvi je u finalu Legend Fighting Show turnira prekidom u drugoj rundi pobijedio Agrona Pretenija.


Danilencu je 2014. izgubio od Tonija Milanovića prekidom u ekstra rundi na turniru u Milanu.




Foto: FEA
927
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mladen Kujundžić, Pavel Zhuravlev
Najpopularnije
Najnovije