Autor: mi
Datum objave: 10.09.2018


Kujundžić: Odlučniji sam nego ikad i to ću pokazati protiv McSweeneya

Mladen Kujundžić 1. prosinca ući će u ring u Frankfurtu prvi put nakon srpnja prošle godine i nastupa na Tatneft kupu u Rusiji.

29-godišnji 'Dynamite' na priredbi  Mix Fight Championship borit će se protiv poznatog Engleza Jamesa McSweeneya.




"Organizatori su mi se javili putem Facebooka i ponudili borbu. Objeručke sam prihvatio. Čast mi je i veliki izazov boriti se protiv tako velikog borca, znam da me čeka težak zadatak, ali mogu reći da sam odlučniji nego ikad u dosadašnjoj karijeri tako da vjerujem da ću meč riješiti u svoju korist. Za fizičku spremu imam još više od dva i pol mjeseca tako da ću u borbu ući maksimalno spreman. Nadam se da neće biti ozljeda ni s moje ni s njegove strane tako da odradimo pravi fight."


"Ovo će mi biti prva borba nakon Tatnefta. U međuvremenu sam trebao imati tri borbe, ali na moju žalost nisam imao sreće jer su mi svaki put par dana prije borbe protivnici otkazivali radi povrede. Takav je sport i to sam morao prihvatiti, ali mislim da mi neće znatno smetati. U konstatnom sam treningu i jako se veselim borbi."


- Imao si problema s ozljedom, kako je protekao oporavak?

"U siječnju sam imao operaciju koljena, hvala Bogu sad je sve ok, nema nikakvih bolova i jako brzo sam počeo s treninzima nakon operacije, doduše to nije bila operacija nego atroskopija koljena."

- Obično ti tijekom priprema pomaže puno naših boraca. Kakvi su planovi uoči meča s bivšim UFC-ovim borcem?

"Tim je isti, nikakvih velikih promjena u ovim pripremama nece biti. Ekipa ista - Dražen Erlić, Roman Valenčić i moj kondicijski trener Luka Brkljača, a za sparinge ću se javiti Mirku. Vjerujem da će mi on i njegov tim pomoći kao i uvijek. Isto tako i Zelgu Galešiću i njegovim dečkima iz Trojana, Marku Žaji iz Pit Bulla i Igoru Mihaljeviću, koji svaki put na moj poziv nesebično pruža veliku pomoć.


- Što nakon McSweeneya?

"Daljnji planovi su ostati u treningu i biti zdrav. Mislim da ću odraditi još jedan meč ove godine, uglavnom otvoren sam za sve opcije i dogovore za sljedeće borbe."

Kujundžić je tijekom karijere pobjeđivao Andreja Stoicu, Franka Munoza, Vasila Ducara, Denisa Marjanovića, Roka Štrucla i Dženana Poturka.



1953
Kategorije: Kick & Thai Boxing, Intervjui, Intervjui
Tagovi: Mladen Kujundžić
Najpopularnije
Najnovije