Autor: mi
Datum objave: 30.04.2016


Lavar Johnson osuđen na 5 godina zatvora

Poznati MMA borac Lavar Johnson (18-10) osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina.

Sutkinja u Fresnu osudila je 38-godišnjeg Amerikanca na zatvor zbog burtalnog premlaćivanja svoje djevojke. 190 centimetara i 115 kilograma teški borac priznao je krivicu za premlaćivanje koje se dogodilo nakon svađe u alkoholiziranom stanju.


Opisi napada su uznemirujući. Johnson je udario djevojkinom glavom u zid, pa u pod i više je puta udario koljenima i zatvorenom šakom. U Johnsonovu obranu svjedočili su njegovi prijatelji tvrdeći da inače nije sklon takvom ponašanju.


"Izgleda da je postojao trenutak kada je G. Johnson mogao prestati s udarcima. Mogao je izbjeći nanošenje dodatnih ozljeda, ali nije želio prestati" rekla je sutkinja Glenda Allen-Hill.


Tijekom karijere bori se za UFC, Strikeforce, WEC i Bellator. Posljednji meč odradio je u rujnu 2014. kada ga je u 1. rundi ugušio Cheick Kongo.


Ovo mu nisu prvi sukobi sa zakonom. 2007. bio je u problemima zbog obiteljskog nasilja. Proveo je 30 dana u zatvoru i morao je ići na savjetovanje za alkoholičare.


Bio je jedan od petorice ranjenih vatrenim oružjem tijekom obiteljskog okupljanja u Bakersfieldu 2009.  Iako je bio u kritičnom stanju, uspio se oporaviti i nastaviti borilačku karijeru u kojoj je pobjeđivao Pata Barryja i Joeya Beltrana. 




895
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Lavar Johnson
Najpopularnije
Najnovije