Autor: Admin
Datum objave: 30.09.2013
Komentari:
0,00


LAVOVI IZUZETNO USPJEŠNI NA KARATE TURNIRU

Na Grobniku iznad Rijeke

U mjestu Mavrinci iznad Rijeke održan je karate turnir KUP GROBNIČAN na kojemu je sudjelovalo oko 280 natjecatelja iz 26 klubova.

 

Među njima su izuzetno uspješno nastupila i četiri člana Karate kluba „Lav“ iz Pule. Lavovi su osvojili 6 medalja i to 2 srebrne i 4 brončane medalje.

 

Ana Alaber je nastupila u seniorkama do 61 kg i osvojila 2.mjesto dok je u kategoriji juniorki  do 59 kg osvojila 3.mjesto.

 

Maja Pavlović je u seniorkama do 61 kg osvojila 3.mjesto.

 

Fanika Hlubocki u svojoj kategoriji juniorki do 48 kg nije imala konkurenciju pa je prebačena dvije kategorije više, do 59 kg gdje je u neravnopravnoj borbi osvojila 3.mjesto.

 

Loren Domba je u učenicima do 34 kg osvojio 2.mjesto, a u mlađim kadetima do 36 kg 3.mjesto

 

Iako su se lavice Fanika Hlubocki i Ana Alaber vratile umorne prije sedam dana sa Europskog prvenstva, pokazale su da je u njima velika volja za daljnjim osvajanjima odličja po raznim borilištima. Tako već slijedeći vikend jedna ekipa lavova nastupa u Rijeci na Croatia open karate turniru, a druga ekipa na kickboxing turniru „Otvoreni kup Slunja“.

1435
Kategorije: Karate
Tagovi: Karate
Komentari
# 3 Dana 15.01.2015 - 14:36 David ... je rekao/la:
I love short stories -- they fit into my cerazd lifestyle. The older we get, the more complex we realize love is. This books sounds like something I would adore. http://lzbjyc.com [url=http://topeqrkqc.com]topeqrkqc[/url] [link=http://oljfyr.com]oljfyr[/link]
 
# 2 Dana 14.01.2015 - 05:45 Huyen ... je rekao/la:
This does sound interesting! I uatnrsdend your wariness, given the whole 50 Shades phenomenon. Glad to hear that this is a more intelligent approach to eroticism. Love and sex don't get covered enough in literature, at least not as the main focus, so I think I'll give this one a try. http://nnwnflec.com [url=http://cwxhegin.com]cwxhegin[/url] [link=http://muwplvcp.com]muwplvcp[/link]
 
# 1 Dana 12.01.2015 - 08:51 Rennifer ... je rekao/la:
Why does this have to be the ONLY rellbaie source? Oh well, gj!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije